• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu sefer bebek değil yemek :)

Kelebek1122

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
403
Puanlar
53
Arkadaşlar dün ne yemek yaptınız yazalım paylaşalım maksat bugün ne yapacagımız konusunda fikir alısverısı olur 😅🥰 kafamda tükendi suan yemekler. Bir de nefis tarıflerden deneyip begendıgınız güzel yemekler varsa paylasır mısınız :)

Ocağınıza düştüm diye bir sayfa var oraya gelin.hatta sizi oraya etiketleyim.

Arkadaşlar dün ne yemek yaptınız yazalım paylaşalım maksat bugün ne yapacagımız konusunda fikir alısverısı olur 😅🥰 kafamda tükendi suan yemekler. Bir de nefis tarıflerden deneyip begendıgınız güzel yemekler varsa paylasır mısınız :)
Hepsi 😋 nohut pilav yapmştım bugün sadce mercimek ekleyeceğim 😃

Etli biber dolmam var. Yanına yayla çorbası yaptım. Alakasız ama kısır yaptım bide 😀

Nohut hiç sevmiyorum ya bugün patates oturtma mı yapaam acaba :KK70:
Onun işi de uzun ya. Patatesleri kızart diz kıymalı sos yap dök üstüne bidaha patates kızart sar sosla fırına ver 😂 ben çocuk yüzünden evi doğru dürüst temizleyemiom 😒😂

Onun işi de uzun ya. Patatesleri kızart diz kıymalı sos yap dök üstüne bidaha patates kızart sar sosla fırına ver 😂 ben çocuk yüzünden evi doğru dürüst temizleyemiom 😒😂
Yok yaa ben patatesı dograyıp kıymanın ıcıne atıyorum dırek :D:D

Back
X