Merhaba , bu benim ilk mesajım. Aklıma takılan çok önemli bir soru var. Şimdi baştan anlatayım. Ben 1992 yılında eşimle evlendim. 17 Senelik evliyiz. İlk hamileliğin 2 yıl sonra 1994'te oldu ve 1995'te sağlıklı bir erkek çocuk doğurdum. Daha sonra 1998 senesinde tekrar hamile kaldım ama daha 30-35 günlükken düşük yaptım. Sonra 8-9 Sene boyunca 2007'ye kadar çok istedim bebek ama uzun bir süre olmadı. Daha sonra umudumu kesmiştim. Zaten şu anda 41 yaşındayım , eşim 44 yaşında. Ama umudu kesmişten 2 ay önce hamile kaldım. fakat 3 doktora göründüm ve üçüde bebeğin kalp atışlarını 2. ayda duyamadı. senağlama Bebek ölmüş içeride. ve bu sabah bir operasyonla bebeği aldılar mecburen. Bu bebeği çok istemiştim. Doktorum zaten 41 yaş çok risklidir dedi. Kromozom anomalisi ihtimali varmış ki düşmüş dedi. Bundan sonra kesinlikle hamile kalmaya çalışmayın , gelin size tüp bebek yapalım dedi. Bende çok istiyorum bir bebek daha. Sizce yukarıdaki şartlarda sosyal güvencemden (Emekli sandığı çalışanı) yararlanarak Tüp Bebek yaptırmam mümkün mü ? Ne ben ne de eşimde kısırlık yok , fakat hamile kalmam çok zor ve 41 yaşındayım. Herhangi bir hamilelik durumunda kromozom anomalisi ihtimali yüksek.
Cevaplarınızı bekliyorum .