Bu şartlar altında 2. çocuk doğru olur mu?Ne yapmalıyım? 7 yaşında Oğlum 2.kardeş istiyor tabi anne baba olarak biz de istiyoruz.

Ekonomik, psikolojik, fiziksel yani her türlü şiddeti görüp, sürekli evden kovulduğunuz evliliğiniz var. Bunlara şahit olarak büyümüş bir çocuk yetmez ikincisi de olsun diyorsunuz yani, öyle mi?

Bazı konuları hayretle okuyorum.

Herşey yolunda olsa bile önce sizin sağlığınız gelir. Bunu da yorumlardan değil bir doktordan öğrenebilirsiniz ama sizin evliliğinizde normal olan birşey yok.

Son düzenleme:
Benimde var 7 yıldır. üniversite hastanesinde doktorum, çoğu kadında var takip edicez o kadar dedi. Sonrasında hamilelik düşünmedim ben. pcos var bende kadın doğum doktorumla konuşmamı bir sakıncası yoksa doğum kontrol ilaçları bırakmamı söylemişlerdi. Çok kahve, çikolata yok, tohum gıdalar ölçülü tüketilecek demişlerdi bana. Adet öncesi büyüyorlar, o yüzden kendi muayenemi adet sonrası yapıyorum. hamilelikle ilgili sıkıntı olsa özellikle onuda belirtirdi diye düşündüm şimdi.

ay siz deyince önceki konuyu buldum da inanamadım..
bir çocukla böyle şeyler yaşayan birinin, ikiyi istiyoruz demesine bir şey diyemeyeceğim artık

Neredeyse 10 yıl olacak, şükür sorun yok.. Endişelenmeyin
Sadece kontrollerinizi ihmal etmeyin
Biyopsi yapıldı değil mi?
Hayır yapılmadı.Üniversite hastanesine randevu aldım ultrason Şubat'ın 21 ne verildi, biyopsi yaparlar mı bilmiyorum.

Düzeldi eşim eskisi gibi değil artık çok şükür.

Teşekkür ederim cevabınız için ben de görüşeceğim dr ile.

Ne oldu da düzeldi eşiniz? Bu mucizeyi buradaki üyelerle de paylaşın.

Siz düzenlediğine inandiriyorsanız kendinizi ne diyebilirim Hakkınızda hayırlısı olsun.
Yapmıyor artık oğlum için sanırım neyse konuyu dağıtmazsanız sevinirim.Dr randevusu aldım bu arada ben tecrübelerini paylaşmalarını istedim sadece.Üslubunuzu ve öfkenizi başka konulara saklayın lütfen zira zor günleri geride bırakmışken tekrar üzülmek istemiyorum.2. çocuk konusuna uzun zaman düşünerek karar verdim. İyi akşamlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…