- 16 Haziran 2013
- 1.098
- 852
- 123
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
-
Tedavi için bişey demedi dr takip edileceksin dedi sadece.Teşekkür ederim bu arada.Geçmiş olsun hastalık hakkında bilgim yok ama gebelikten önce tedaviye yoğunlaşmanız daha mantıklı değil mi?
Randevu aldım görüşeceğim inşallah, geçti mi peki kitleler?Ya benim üniversitede iken bahsettiğiniz kitleler olmuştu. Adet dönemi o ara çok gelirdi elime sonra kayboldu gitti. Sonrasında hamile kaldım, bebeğim de oldu.
Bir kadın doğum uzmanı ve genel cerrah ile görüşseniz sizi en doğru onlar yönlendireceklerdir. Sonuç olarak kistik yapıyı ve hormonları onlar bilecekler.
Geçmiş olsun hastalık hakkında bilgim yok ama gebelikten önce tedaviye yoğunlaşmanız daha mantıklı değil mi?
Randevu aldım görüşeceğim inşallah, geçti mi peki kitleler?
Evet takip dedi bana da.Tedavisi yok ki :) ben üniversitedeyken olmuştu doktor geçer dedi, hormonlar ile ilgili bir durummuş. Dönemsel olarak artıp kaybolması da hormon seviyesinin artmasıyle ilgiliymiş.
Ya çok sevindim ben de öyleyim şu anda. Yanıyor alev alev kitleler kayboldu mu peki kusura bakmayın çok soru sordum.Evet evet geçti.
Bir kaç sene çok sık oldu. Her adet dönemi acırdı, yanardı cayır cayır.
Ayy ilk çıktığında ağlaya ağlaya doktora gitmiştim.
Geçici bir süreç değil ki malesef dr takip altında kalacaksınız dedi sürekli.Önce sağlık sonra çocuk.
Estağfurullah. Eskiden elime gelirdi. Kayboldu sanırım en son küçülmüştü mamografide, uzun zamandır da takibe gitmedim.Ya çok sevindim ben de öyleyim şu anda. Yanıyor alev alev kitleler kayboldu mu peki kusura bakmayın çok soru
Sorması ayıp olmazsa kaç yaşındasınız şimdi, yanma vs var mı sizde de?Benimde fibroadenomum var, şimdi senede bir kontrol ediyoruz. Yaşla ilgili bir durum değil, ben 2011 yılında öğrenmiştim durumu, çok şükür sorun olmadı. Çocuğum yok, Allah nasip ederse düşünüyorum ilerde.. Yani anlayacağınız cocuğa engel olduğunu düşünmüyorum ve olduğuna dair birşeyde duymadım
Çok teşekkür ederim sağolun siz de aksatmayın kontrollerinizi, Rabbim evlatlarımıza bağışlasın bizleri, evlatlarımızı da bize inşallah, gecinden versin inşallah. Tamamen geçer bir gün inşallah.Estağfurullah. Eskiden elime gelirdi. Kayboldu sanırım en son küçülmüştü mamografide, uzun zamandır da takibe gitmedim.
32Sorması ayıp olmazsa kaç yaşındasınız şimdi, yanma vs var mı sizde de?
Aldırınca tekrarlıyormuş diye duydum. Şubat'ın sonunda 2. ultrason çekilmiş olacak, birkaç ay daha bekleyip son bir kotrolden sonra sanırım Rabbim de nasip ederse inşallah. Sagolun cevap verdiğiniz için.Kanser teshisi konmamis. Ama tabi sanirim belki buyuyor mu diye takip edip ona gore biopsy yapacaklar. Henuz yapmadilar mi? Bence ilk bekleyin kanser falan mi bir anlasilsin, sonra eger kanserli degilse (bir kac arkadasimda da olmustu. kitleyi aldirdilar sorun kalmadi) yaslar da artik cok gec degilse, ekonomik ve ruhsal acidan cocuga hazirsaniz, neden olmasin?
Benim ilk defa başıma geldi malesef 1-2 aydır böyleyim, baskı bende de var, yanma çok fazla teşekkür ederim cevabınız için.32benim geçen ay ağrım çoktu, kıyafetlerim bile ağrıtıyodu dönem dönem daha fazla ağrı hissediyorum
Yanma değil ama baskı gibi.. Ama sorun değil şükür
Neredeyse 10 yıl olacak, şükür sorun yok.. EndişelenmeyinBenim ilk defa başıma geldi malesef 1-2 aydır böyleyim, baskı bende de var, yanma çok fazla teşekkür ederim cevabınız için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?