- 16 Haziran 2013
- 1.098
- 852
- 123
- Konu Sahibi Papatya Kokulu Hayaller
33 yaşındayım. 7 yaşında bir oğlum var. Kardeş istiyor, biz de ebeveynleri olarak istiyoruz, biraz geç kaldık sanırım yaş da ilerliyor.Yaklaşık bir- bir buçuk aydır memede ağrı, süt gelecekmiş hissi, aşırı derecede yanma ve ele gelen kitle/kitleler var ilk hafta genel cerrahide muayene oldum şehir hastanesinde ultrason ile bakıldı. Fibroadenom var denildi 6 ay aralıklarla takip edilecek denildi. Üniversite hastanesine randevu aldım bu ayın sonunda tekrar ultrason ile baktıracağım. Adet olacağım iki hafif hafta boyunca özellikle son birkaç gündür yanma hissi çok fazla. Başına gelen var mı? Bu şartlar altında 2. çocuk sıkıntılı olur mu? Emzirmeden sonra ya da başka bir çözüm ile bu fibroadenomdan ve yanma hissinden kurtulur muyum başına böyle bir şey gelen var mı?Hem meme kanseri olmaktan korkuyorum hem de bu yanma hissi beni mahvediyor. Bu şartlar altında 2. çocuğa hamile kalmak doğru olur mu? Kadın doğum uzmanına da randevu aldım dr ile de görüşeceğim fakat başına gelen var mı, tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim, yardımcı olur musunuz?
Son düzenleme: