Bu şarkının sözlerine bir bakar mısınız sevgiliye yumuşaması için atılabilir mi sizce? sözleri yazdım

lloizz123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2018
185
45
soldier of fortune şarkısının türkçe sözlerine bakar mısınız? sevgiliye atılacak bir şarkı mı sizce? aramız biraz soğuk bu şarkıyı atsam biraz yumuşar mı?
sana sık sık hikayeler anlattım
bir serserinin hayatını nasıl yaşadığıma dair
elini tutup sana şarkılar söyleyeceğim günü bekleyerek
sonra belki bana
'gel yanıma uzan ve beni sev' diyecektin
ve ben tabii ki (yanında) kalacaktım
ama giderek yaşlandığımı hissediyorum
ve söylediğim şarkılar
uzaklarda yankılanıyor
tıpkı dönüp duran
bir yeldeğirmeninin sesi gibi
sanırım ben hep
bir paralı asker olarak kalacağım
çok zamanlar bir yolcu oldum
yeni bir şeyler aradım
eskinin günlerinde
soğuk gecelerde
sensiz dolandım durdum
ama o günlerde
gözlerimin seni yanımda dururken gördüğünü düşündüm
körlük kafa karıştırsa da
senin orada olmadığını gösteriyor

Sözleri okumadım. Ama yukardaki arkadaşa katılıyorum.

Geçinmeye gönlü varsa yumuşar. Şarkının sözleri önemli değil.

Bu arada umarimumarım hatalı olan sizsinizdir de gönül almaya çalışıyorsunuzdur.

Zira bu platformda ögrendim ki... bizim kadınlarımız yeter ki erkek cinsi bizden uzaklaşmasın diye dayak yese dönüp kocadan özür diliyor .

Derdinizi dolaylı yoldan değil de doğrudan verseniz daha doğru olur.erkekler alt metni okuyamayabiliyor, o yüzden şarkı,şiire başvurmayın olumsuz durum ve olaylarda.

"Ben özlemedim ki seni kedi özledi" gönder gitsin, ne uğraşacan
Şaka bir yana şarkıya baktim da... Bana anlamlı gelmedi ama sizin hikayenizde bir anlami var mi ? Eğer şu anki konumunuzla ilgisi varsa sözlerinin, o şarkı sizin için anlamlı olabilir.
'unter meiner haut' diye bir şarkı var mesela. Birisi bana göndermişti. Ve o kadar konuyla alakalı bir şarkıydı ki tek gram Almanca bilmeden şarkının çoğu yerini ezberledim. Kaç sene oldu, bugün bile çalma listemin başındadır,bana güzel şeyler hatırlattığı için.
Ya da tanışıp anında bağlandığım biriyle vedalaşıp onu uzak bir ülkeye gönderecekken bana 'kiss me hard before you go,summertime sadness' şarkısını mirildanmisti. Benim için öyle anlamlıydı ki Lana del yazarken bu kadarını tahmin edemezdi

Yani sizin konuyla alakaliysa yaz , gönder gitsin.

Boşver ne uğraşıyorsun? Erkek milletini biz kadınlar düşündüğümüz kadar onlar bizi düşünmüyor... Akılları Ç. Künün ucunda kalbleride öyle Kendine şarkı hediye et canım kendimde sev kendini öp okşa

Erkekler anlıyor mu böyle şeylerden ya? Ciddi soruyorum. Ben durup dururken şarkı attığımda hiç şarkı sözüne dair geri dönüt almadım Artık normal konuşurken yeri geldiğinde direkt yapıştırıyorum "............ diyor sezen aksu bir şarkısında" diye. O zaman anlıyor

Erkeklere derdini dümdüz anlatsan bile anlamama ihtimali var.Şarkı seçmekle yorulma bence

Yaaa ben gerçekten forumlara girince şok oluyorum. Bu nedir? Çoğu kişi negatif konular açıyor, yorumlar yazıyor. Yok efendim sözsel fiziksel şiddet, seviyor mu sevmiyor mu geri getiriyim ayrılmalı mıyım falan filan. Diğer sitelerde de böyle.Çoğu kişide genelde kurban modunda. Özellikle de uğraşan kadınlar.Ayrıcada burda yazıpta,yorum yapıpta bir yere varılamıyor. Noldu bu dünyaya? Neden erkeklerin peşinde kadınlar koşmaya başladı? Neden genelde kadınlar suçlu oluyor? Erkeklerinde sonra havaları bin beş yüz oluyor.Eskiden sanki böyle değildi ya. Erkekler sanki daha özenliydi, kadınlar daha gururluydu değerlerinin farkındaydı. Şimdi sanki ilişki için, özellikle erkekleri elde tutmak için herşey mübahtır gibi lanse ediliyor.Böyle lanse edilidiği içinde kendi içimizde değerimizi kaybetmeye başlıyoruz.

Atma bence. Boyle guzel sarkıları bet bet cocuklarla paylasıyorsunuz sonra ılıskı bıtınce caaaanım sarıya küsüyorsunuz.
Guzel olan herseyı Kendınıze saklayın.
Barısmak isteyen adım atsın, sarkısız turkusuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…