bu nasıl sizceBu olmaz günü birlik serserilikler yaptım diyor bunu yanlış anlar
bu nasıl sizceBaşka şarkı bulsan daha iyi olur sanki
Yok bu da çok bencilce sadece kendini düşünüyor gibibu nasıl sizce
Yaaa ben gerçekten forumlara girince şok oluyorum. Bu nedir? Çoğu kişi negatif konular açıyor, yorumlar yazıyor. Yok efendim sözsel fiziksel şiddet, seviyor mu sevmiyor mu geri getiriyim ayrılmalı mıyım falan filan. Diğer sitelerde de böyle.Çoğu kişide genelde kurban modunda. Özellikle de uğraşan kadınlar.Ayrıcada burda yazıpta,yorum yapıpta bir yere varılamıyor. Noldu bu dünyaya? Neden erkeklerin peşinde kadınlar koşmaya başladı? Neden genelde kadınlar suçlu oluyor? Erkeklerinde sonra havaları bin beş yüz oluyor.Eskiden sanki böyle değildi ya. Erkekler sanki daha özenliydi, kadınlar daha gururluydu değerlerinin farkındaydı. Şimdi sanki ilişki için, özellikle erkekleri elde tutmak için herşey mübahtır gibi lanse ediliyor.Böyle lanse edilidiği içinde kendi içimizde değerimizi kaybetmeye başlıyoruz.Sözleri okumadım. Ama yukardaki arkadaşa katılıyorum.
Geçinmeye gönlü varsa yumuşar. Şarkının sözleri önemli değil.
Bu arada umarimumarım hatalı olan sizsinizdir de gönül almaya çalışıyorsunuzdur.
Zira bu platformda ögrendim ki... bizim kadınlarımız yeter ki erkek cinsi bizden uzaklaşmasın diye dayak yese dönüp kocadan özür diliyor .