Saç Rengi ve Saç Boyama Bu sarıyı nasıL eLde edebiLirimmm ? Yardımmmmmm

hoscakal.cocuklugum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2009
251
1
96
İçel Mersin

bu rengi nasıl elde edeblirim kızlar ?
ayrıca bu rengi yapıp platin sarısıda çıt çıt almayı düşünüyorum sizce nasıl olur? olumunekankayizsmile

aşağıda resmim var kızLar ekLedm

Son düzenleme:
Çok güzelmiş ama bu ya..çıtçıtlarla da daha yoğun bi hale getirebilirsin ama dikkat et çıtçıtlar bakınca görünmesin eğer görünüyorsa hiç takma bile çünkü çok kötü bi görüntü oluyor

evet bende bayıldım bu sarı tona ne çok koyu nede açık bir renk gibi cansız değil boshayallersmile
evet aslında ben 3 parça almayı düşünüorm bi parçasınıda bu renk tonunda boyatıp 2 parçayı platin sarısı alıcam böylece hem renk oolarakta birbirine karışınca o kadar göze bakmaz hemde çok tatlı bişi çıkar diye düşünüorm ama inş öle olur ya mafoldumben

kadinlarkulubu.com/sac-rengi-boyama/369122-sacimdaki-turunculuktan-kurtuldum-hemde-cok-guzel-sari-bal-rengi-olduresimli.html burdan sana yardımcı olacak bı sonuc cıkar gıbı geldı ben bu uygulamayı yapıcam ancak hamıle oldugum ıcın beklemedeyım. yalnız arkadasın bahsettıgı boyalar koleston perfect serisi mutlaka o olmalı yoksa turunculuktan kurtulamıyosun. ana sac rengınde en koyu hali ile koyu kumral olucak ana sac rengı sıyah olup deneyene rastlamadım henuz o yuzden yanlıs bılgı olmasın.

sacında herhangı bı boya yoksa yada en azından acık kumral karamel tarzı bı boya da avrasa bu uygulamayı yapabılırsın lınkın tam gonderemıyorum mesaj hakkım olmadıgı ıcın canım yha

basına w ekle adres cubugundan sayfa cıkar karsına

.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-boyama/369122-sacimdaki-turunculuktan-kurtuldum-hemde-cok-guzel-sari-bal-rengi-olduresimli.html

cunku emınım sacın omzunu gecıyorsa kuafor sana dıcekkı 100 tl asagı yapamam acma boyama yapıcak yıpranmalarda yanına kar kalacak ama yınede senın tercihin sıkı bır arastırmadan sonra karar ver.

benden tavsiye evde sarı denemeyin sonra kuaför bile düzeltemio benim gibi saçlarımı kestirmek zorunda kalmayın kızlarÇok üzgünüm çoook

eğer kendi rengin olsaydı iki defa boyadığında bu renge ulaşabilirdin

eğer çok istiyorsan bu rengi birde paran hazırsa biraz ismi çevrenizde duyulmuş iyi bir kuaförü tercih et ucuza kaçıym param kısıtlı uygun yapan yere gidiym dersen saçını kesin yakarlar

canım daha yaptırmadım bu ara para topluyorum çıt çıtta alıcağım için baya tutucak ..
evet kızıllık var cnm ama hiç boyamadm daha akmasını bekliorm
kuaföre gdicem öyle dşünüorm kendim yapmıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…