• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu bu salon takımına, hangi yemek odası olmalı? (resimli)

ballilokmatatlisi

odurbenımaşkım
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2012
1.121
34
68
Samsun
bu salon takımını almış bulunuyorum kızlar,
$AA(3).webp $merlin-lux-tkm-lilyum-vizon01.webp

ama gelin görün ki yemek odasında kararsızım, sizce hangisi daha uyumlu olur. Şunu belirteyim ki sandalyelerimin rengi salon takımıyla aynı kumaştan yapılacak. Takımın tüm parçalarını değil de, yemek masası, sandalyesi, büfesi/aynası ve tv ünitesini alıcam... Sizden ricam takıma bakmanız, ve yardımcı olmanız. şimdiden teşekkürler herkese... :6:

1. takım

$valensia-yemek-4.webp $valensia-yemek-5.webp $valensia-yemek-9.webp

2. takım

$istikbal-aspendos-yemek-odasi-takimi-16042013-6.webp $istikbal-aspendos-yemek-odasi-takimi-16042013-1.webp

bu da 3. takım benim için ağır basan takım

$Pablo-Yemek-Odasi5.webp $Pablo-Yemek-Odasi10.webp $Pablo-Yemek-Odasi13.webp

$Pablo-Yemek-Odasi17.webp $PabloYemekOdasi-KenzoVizon-02.webp $PabloYemekOdasi-KenzoVizon-03.webp

Son düzenleme:
Valla 3. takım benim de daha çok hoşuma gitti çünkü koltuklar canlı ve açık renk öyle olunca mobilyalar biraz koyu olursa tamamlar diye düşündüm.

ilk iki yorum ve iki farklı bakış açısı :) daha çok kararsız kaldım ki ben :)

benim fikrim o yönde tamam üçlü koltukların düz renk ama berjerler renkli yine sen bilirsin. ablamda şimdi yeni oturma grubu aldı bu resimdeki koltuk takımının rengine benziyo yemek odası takımında ki sandalyeleri koltuğun renginde kaplatıcak ama ablamın masası tv ünitesi beyazlı kahveli gayette güzel duruyo

benim fikrim o yönde tamam üçlü koltukların düz renk ama berjerler renkli yine sen bilirsin. ablamda şimdi yeni oturma grubu aldı bu resimdeki koltuk takımının rengine benziyo yemek odası takımında ki sandalyeleri koltuğun renginde kaplatıcak ama ablamın masası tv ünitesi beyazlı kahveli gayette güzel duruyo

ben de ahşap / kapakları beyaz olanları tercih ediyorum, ama ne bilim bi kargaşa da olsun göz yorsun istemiyorum fikirlerinizi bekliyorum yine teşekkürler canım.

Şimdi koltuklar iki renk birde yemek oası iki renk oldumu o odada uyumu yakalayamazsn bnce düz renk olmalı ikisinden biri ki karman çorman bir görüntü olmasın üç diyorum ben

Şimdi koltuklar iki renk birde yemek oası iki renk oldumu o odada uyumu yakalayamazsn bnce düz renk olmalı ikisinden biri ki karman çorman bir görüntü olmasın üç diyorum ben

hımm, haklısın, peki bir diğer sorumsa hangi yemek odası? sandalyeler okey ya geri kalan masa, büfe büfe aynasıı tv ünitesi
?

Kesinlikle 1
Koltuklar çok cici çiçekli açık renk hem 1 daha çok yakışır diye düşünüyorum.

Koyu renk mobilya da 3. model rengini beğeniyorum o yüzden 3. takım diyorum..
Aynı zaman da koltuk kumaşında sandalyerini yaptırman mantıklı olur renk karmaşası yaratmaması açısından. :31:

Eklentiler

• $merinos-halı-lavi-koleksiyonu_6-600x396.webp
    $merinos-halı-lavi-koleksiyonu_6-600x396.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 121
tamda bu modeller canım
bak bende bunu paylaştım :) nasıl? :31:

Çok güzel canım ama daha minik desenli birşeyler seçmeni tavsiye ederim, çünkü büyük desenler koltuklarla birlikte baskın geleceğinden boğabilir evi..

Koltuklar tek ve açık renk olsaydı mesela krem, bej gibi o zaman halının hareketli olması gerekirdi renk katması açısından eğer ki koltuklar desenli ve renkliyse halının daha sade olması gerektiğini düşünüyorum..
:34:

cnm kesinlikle 1i alma üstü beyaz acayip tozu belli ediyor 3. takıma bayıldım:16: ve sandalyelerinin 2 tanesini berjerinin kumaşından yaptır kenarlardakiler krem kalsın o iki sandalyeyi masanın 2 ucuna koyarsın:34:

cnm kesinlikle 1i alma üstü beyaz acayip tozu belli ediyor 3. takıma bayıldım:16: ve sandalyelerinin 2 tanesini berjerinin kumaşından yaptır kenarlardakiler krem kalsın o iki sandalyeyi masanın 2 ucuna koyarsın:34:

çok teşekkür ederim canım :) bende öoyle düşünüyorum bakalım zaman ne göstericek :)

Back
X