• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu şahıs benden istediğini alamayacağını anladığından mı böyle yapıyor? Acaba evli mi…

Ne taktigi kim soyledi taktik diye?? Nereden uydurdunuz? Ben oldugum gibiyim sadece utangac bir insanim. Anlamadiniz galiba
yahu ne uydurucam yakınlaşmaya başladı demişsin ben de yüz vermedim demişsin. yakınlaşmaktan kasıt duygusal yakınlaşma mı cinsel yakınlaşma mı? ikisi arasında fark var ve bunu belirtmemişsin bile. daha açık seçik yazsan daha net anlaşılır.

Yol ver
Cunku 1 cocugun var
Simdi ben bunu yazarken yogundum kisa kestim

Bacim dunyada erkek kokumu kesildi
Net olmayan adamdan bi b*k olmaz (kbakmayin cok sinirliyim antepdeki bebege yapilan olaydan dolayi)
Koskoca insanlarsiniz ve tecrubelisiniz
Gidin kendinize gore bi tip bulun cocugunuza yazik

…ve aslında yarın buluşmak istiyordu benimle fakat 3 gündür ne giriyor hesaplarına ne de yazdıklarım gidiyor.
3 gün ulaşılmaz olmanın tek masum bahanesi komada falan olmak olurdu sanırım. Çünkü diğer türlü yapacağı her açıklamayı çürütürsünüz.
Sakın ulaşmaya çalışmayın. O size ulaşırsa tekrar hayatınıza dahil etmeyin bir daha

Bahsettiğiniz firma hesabı dediğiniz işletme hesabı mı?
Benim eski mesai arkadaşımda öyle yazıyor ama sonuçta aktif olarak bunu da kullanıyor.
Çalıştığı iş sektörünü bilmiyorum ama 2 ayrı hat kullanıyorsa ve biri iş hattı ise de en kötü ihtimal gece girmez. Eskiden mail ile yazışıyorduk ama artık yerini whatsapp bıraktı.
Bence adamın başına bir şey gelmiş olabilir.

Eklentiler

• 396672CE-D7CE-4D76-B380-A73BEDF900FD.jpeg
    396672CE-D7CE-4D76-B380-A73BEDF900FD.jpeg
    55,8 KB · Görüntüleme: 40
Beklemede kalın derim. İlla size bir gün yazacaktır. Yazmazsa da boşverin gitsin. Eğer çok aklınız kalıyorsa bir sosyal medya hesabı vardır, oradan sorabilirsiniz.

Back
X