- Konu Sahibi Zomzom3535
konu sahibi bununla alakalı bişey dememiş? nerde yazıyor cinsel tatmin?Adam cinsel tatminden hemen sonra mı kaçsaydı. Böyle adamların niyeti belli. Flört etmeye bile tahammülleri yok...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
konu sahibi bununla alakalı bişey dememiş? nerde yazıyor cinsel tatmin?Adam cinsel tatminden hemen sonra mı kaçsaydı. Böyle adamların niyeti belli. Flört etmeye bile tahammülleri yok...
yahu ne uydurucam yakınlaşmaya başladı demişsin ben de yüz vermedim demişsin. yakınlaşmaktan kasıt duygusal yakınlaşma mı cinsel yakınlaşma mı? ikisi arasında fark var ve bunu belirtmemişsin bile. daha açık seçik yazsan daha net anlaşılır.Ne taktigi kim soyledi taktik diye?? Nereden uydurdunuz? Ben oldugum gibiyim sadece utangac bir insanim. Anlamadiniz galiba
Simdi ben bunu yazarken yogundum kisa kestimYol ver
Cunku 1 cocugun var
Adam cinsel tatminden hemen sonra mı kaçsaydı. Böyle adamların niyeti belli. Flört etmeye bile tahammülleri yok...
3 gün ulaşılmaz olmanın tek masum bahanesi komada falan olmak olurdu sanırım. Çünkü diğer türlü yapacağı her açıklamayı çürütürsünüz.…ve aslında yarın buluşmak istiyordu benimle fakat 3 gündür ne giriyor hesaplarına ne de yazdıklarım gidiyor.