• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu şahıs benden istediğini alamayacağını anladığından mı böyle yapıyor? Acaba evli mi…

Zomzom3535

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2017
761
518
103
39
Kızlar ben ciddi niyetle biriyle görüşmeye başladım. Once her şey iyi normal olması gerektiği gibi gidiyordu sonra tuhaf şeyler olmaya başladı.
Bu adam benden 5 yaş büyük. 3 yıl önce eşinden ayrılmış. Benim 1 onun ise 2 çocuğu var. Eşi ile gelgitler yaşadığını çok fazla küsüp tekrar barıştıklarını söyledi. Ama 3 yıl önce tamamen ayrılmışlar. Toplam 3-4 defa buluştuk. İyi anlaşıyorduk. Bana yazdığı whatsapp hesabında “firma hesabı” yazdığını farkettim. Sordum eve sirketin hesabi dedi…
İş dolayısıyla çok yoğun olmama rağmen o yazınca cevap yazabildim yani yine de vakit ayirdim…ve aslında yarın buluşmak istiyordu benimle fakat 3 gündür ne giriyor hesaplarına ne de yazdıklarım gidiyor. Resimleri va her şey duruyor yani beni bloklamadı ama girmiyor da. Ben yaziyorum hep tek tik yani bakmiyor bile yazdıklarım bosa gitti arasam da fayda yok.
Kafa karıştı yol mu versem daha beklesem mi? ama bu cidden çok tuhaf tartışmadık bir şey olmadı birden 👻 gibi böyle toz oldu. O yakınlaşmaya başladı ben kendimi hep geri çektim çok utangaçsın falan dedi belki de bundan. Sürekli iltifatlar ederdi bana…Dün çok yoğundum kısa yazabildim ama yazdım yine de acaba ona mı bozuldu vardiyeli çalışıyor ve iş vakitlerimiz farklı. Bana geri yazar mi bilemem ama eğer ki öyle bir şey olursa tepki vereyim mi yoksa umrumda değilmiş gibi mi yapayım? Şu an bu yoğunlukta ona harcadığım vakte acımaya başladım.

Son düzenleme:
Harcadığınız vakte üzülmeyin. Bundan sonra da vakit harcamayın. Bir ilişki varsa öyle 3 gün habersiz bırakılmaz. Bir de anladığım kadarıyla ikinizde yaşı yerinde olgun insanlarsınız. Siz aklı başında birine benziyorsunuz yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla, boşverin bu adamı. Karşınıza iyi birisi çıkar umarım.

Kızlar ben ciddi niyetle biriyle görüşmeye başladım. Once her şey iyi normal olması gerektiği gibi gidiyordu sonra tuhaf şeyler olmaya başladı.
Bu adam benden 5 yaş büyük. 3 yıl önce eşinden ayrılmış. Benim 1 onun ise 2 çocuğu var. Eşi ile gelgitler yaşadığını çok fazla küsüp tekrar barıştıklarını söyledi. Ama 3 yıl önce tamamen ayrılmışlar. Toplam 3-4 defa buluştuk. İyi anlaşıyorduk. Bana yazdığı whatsapp hesabında “firma hesabı” yazdığını farkettim. Sordum eve sirketin hesabi dedi…
İş dolayısıyla çok yoğun olmama rahmen o yazınca cevap yazabildim yani yine de vakit ayirdim…ve aslında yarın buluşmak istiyordu benimle fakat 3 gündür ne giriyor hesaplarına ne de yazdıklarım gidiyor. Resimleri va her şey duruyor yani beni bloklamadı ama girmiyor da. Ben yaziyorum hep tek tik yani bakmiyor bile yazdimlarim bosa gitti arasam da fayda yok.
Kafa karıştı yol mu versem daha beklesem mi? ama bu cidden çok tuhaf tartışmadık bir şey olmadı birden 👻 gibi böyle toz oldu. O yakınlaşmaya başladı ben kendimi hep geri çektim çok utangaçsın falan dedi belki de bundan. Sürekli iltifatlar ederdi bana…Dün çok yoğundum kısa yazabildim ama yazdım yine de acaba ona mı bozuldu vardiyeli çalışıyor ve iş vakitlerimiz farklı. Bana geri yazar mi bilemem ama eğer ki öyle bir şey olursa tepki vereyim mi yoksa umrumda değilmiş gibi mi yapayım? Şu an bu yoğunlukta ona harcadığım vakte acımaya başladım.
Tebrikler 6977997. yedektesiniz.

Eski karısına dönmüş olabilir. Flörtleri yazmasın diye yok etmiştir telefonu.

Ayrıca 3 gündür sizi arayıp sormayan adamdan ne beklentiniz var ki hala? Hastanelere düşüp hafızasını kaybetmediyse eğer sizi umursamıyor demektir yani.
Bir beklentim yok artık sadece yaptığı iğrençliğe canım sıkıldı

3gun boyunca haber vermeme sebebi ne acaba? Sebep ne olursa olsun ki iki eli kanda olsa haber verirdi, siz de haber vermeden onu hayatınızdan çıkarabilirsiniz.
Şirket hesabı dışında başka numarası da olabilir, sizin bilmediğiniz. Çok belli birsey bu.
İstediğini elde edemedi demişsiniz, cinsellik yaşamayınca mi olaylar bu şekilde gelişti?

Eski karısına dönmüştür. Flörtleri yazmasın diye yok etmiştir telefonu.

Ayrıca 3 gündür sizi arayıp sormayan adamdan ne beklentiniz var ki hala? Hastanelere düşüp hafızasını kaybetmediyse eğer sizi umursamıyor demektir yani.
karısı eski bile değildir ki evinde oturuyordur şu an :KK53:

Ayy nolur uzak durun ben hiç iyi enerji almadım. Görüşmeyin, ne söylese bahanedir ne demek 3 gün arazi olmak. Ciddi bi durum olmuşsa bile insan haber verebilir, yok kesin iletişimi ama çat diye değil her gün biraz daha biraz daha geri giderek. Erkekler aniden gittiğinizi görünce avı geri yakalama dürtüsüne girip agresifleşiyor ben bu adamdan iyi bi enerji almadım tekrar söylüyorum kurtarın kendinizi

İş dolayısıyla çok yoğun olmama rağmen o yazınca cevap yazabildim yani yine de vakit ayirdim…ve aslında yarın buluşmak istiyordu benimle fakat 3 gündür ne giriyor hesaplarına ne de yazdıklarım gidiyor. Resimleri va her şey duruyor yani beni bloklamadı ama girmiyor da. Ben yaziyorum hep tek tik yani bakmiyor bile yazdıklarım bosa gitti arasam da fayda yok.
bir erkek isterse o kadar güzel peşinden kosuyorlarki. şüpheleniyorsanız evli olduğundan muhakkak üstüne gidin

O yakınlaşmaya başladı ben kendimi hep geri çektim çok utangaçsın falan dedi belki de bundan. Sürekli iltifatlar ederdi bana…Dün çok yoğundum kısa yazabildim ama yazdım yine de acaba ona mı bozuldu
neden böyle saçma sapan taktikler peşinde koşuyorsunuz? çocuk musunuz? ilginiz varsa ilgisi olan insan gibi davranın.
sizinki şey gibi olmuş.
kaçana kovalanmama şoku :D
kaçmışsınız adam bir uğraşmış iki uğraşmış sonra o da ayırdığı zamana acımış ve buhar olmuş. bu kadar basit.

3gun boyunca haber vermeme sebebi ne acaba? Sebep ne olursa olsun ki iki eli kanda olsa haber verirdi, siz de haber vermeden onu hayatınızdan çıkarabilirsiniz.
Şirket hesabı dışında başka numarası da olabilir, sizin bilmediğiniz. Çok belli birsey bu.
İstediğini elde edemedi demişsiniz, cinsellik yaşamayınca mi olaylar bu şekilde gelişti?
Yani hafiften yakinlasmaya basladi ben de utangac cekingen bir insanim zaten hic yuz vermedim. Belki de beni buz gibi buldu

neden böyle saçma sapan taktikler peşinde koşuyorsunuz? çocuk musunuz? ilginiz varsa ilgisi olan insan gibi davranın.
sizinki şey gibi olmuş.
kaçana kovalanmama şoku :KK70:
kaçmışsınız adam bir uğraşmış iki uğraşmış sonra o da ayırdığı zamana acımış ve buhar olmuş. bu kadar basit.
Ne taktigi kim soyledi taktik diye?? Nereden uydurdunuz? Ben oldugum gibiyim sadece utangac bir insanim. Anlamadiniz galiba

sizinki şey gibi olmuş.
kaçana kovalanmama şoku :KK70:
Adam cinsel tatminden hemen sonra mı kaçsaydı. Böyle adamların niyeti belli. Flört etmeye bile tahammülleri yok...

Yani hafiften yakinlasmaya basladi ben de utangac cekingen bir insanim zaten hic yuz vermedim. Belki de beni buz gibi buldu
hanımefendi onu bi bırakın, o şunu düşündü , o şöyle hissetti, o beni şöyle buldu falan bi bırakın.

siz bu şekilde, bu şartlar altında , bu adamı ve ilişkiyi nasıl buluyorsunuz ??????

Back
X