Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Bu saçlarla başım dertte!

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

GazozGofret

Moonlight Sonata...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2008
4.164
1.938
248
İstanbul
Saçlarım çok sert kalın ve bana küsmüş durumdalar. o kadar şekilsizler ki düzleştirmeden kullanamıyorum. saçlarım omuzlarımda sayılır sürekli düzleştirdiğim için kırılıyorlardı ve sürekli kestiriyordum önler uzun arka kısa olacak şekilde. en son üç ay önce kestirdim o lanet olası kuaförde arkaya kat atma dediğim halde atmış bir de yamuk kesmiş iyice mahvetmişti saçlarımı. Şimdi hiç kestirmedim biraz uzasın perma yaptırmak istiyordum. Şu boyundayken perma yaptırırsam çok kısa olacak diye uzamasını bekliyorum. Perma dediğim de kalın dalgalı olacak su dalgası gibi yani.
Bu saçı adam etmek için ne yapmalıyım önerileriniz var mı? Şuan kırıklar için magicare isimli bir serum kullanıyorum yumuşatıyor biraz saçımı iyi de geliyor hani.

canım saçı hızlı uzatam kürler var... birde bemiks evigen bepanten ampüllerini karıştırıyorlar bitkisel yağlarla.. saçın daha sağlıklı uzarr.. düzleştirmeden vazgeçemiyorsan amerikan fönü diye birşey var.. içindeki keratin hem saçını güçlendirir hem 5-6 ay düzlük sağlıyor. amerikan fönü brezilya fönüne benzer ama amerikan fönünü evde yapman daha kolay. saçın tutması açısından set olarak satılıyor. 60 tl civarında tüm seti biraz daha ekonomik yani.. marka veremiyorum reklam yasak çünkü ama nete yazarsan direk çıkıyor zaten hangi ürünü dediğimi anlarsın.. o sürede de saçın uzar sonra permanı yaptırırsın

cevabın için teşekkür ederim saçı uzatan kürlere bakıyorum şimdi şuan perma düşündüğüm için brezilya fönü ya da amerikan fönü yaptırıp saçımı daha da yıpratmak istemiyorum çünkü gerçekten çok yıpranmışlar.

canım banyoda serın suyla yıka. sac uclarına nemlıyken zeytınyagı veya pantenın lorealın yağları var onlardan kullan, sonra kuaforlerde satılan pembe fon sularının hastasıyım kurumaya yakın onu sık saclarına guzelce tara ve hepsını elıne toplayıp 10 dk boyunca kıvrım kıvrım oyna elınde. fönlü gibi oluyor...ben zamanla bunu yapa yapa saçlarım her an fonlü gibi duruyo :))

amerikan fönü keratin bakım zaten bi anlamda...difrize gibi bir olay değil yani.. sürekli düzleştirici yapıyorum dedin diye söylemiştim.. bi de bioblas ısırgan özlü şampuan var o benim saçımı acayip uzatmıştı farkediliordu yani ama 1 ay sabırla kullanacaksın.. yalnız ilginçtir normalde dökülme karşıtı şampuan olmasına rağmen o dönem benim saçımdaki dökülme artınca bıraktım şampuanı...

anladım canım çok sağ ol bu ısırgan özlü şampuanı bir arkadaşımda söylemişti ben yeni şampuana başlamayı düşünüyordum gliss'in siyah şampuanı var ya şampuan, saç kremi ve bakım spreyini de alıp üçünü birden kullanmayı düşünüyordum ama şimdi bu ısırgan özlü şampuan aklıma yattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…