• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bu saçlar, bu renge nasıl dönüşür ?

canım senın sacımda kızıl avrdı ustune kestaneyle bır rengı karıstırıp boyamıstın dımı? acılmadan fınfık kabuguna donusmez gıbı sacın koyu cunku

bence loreal in yeni serisini dene yoğun açıcı kahve varmış bir kaç boyamada istediğin gibi oluu rarkadaşlar güzel diyorlardı

canım senın sacımda kızıl avrdı ustune kestaneyle bır rengı karıstırıp boyamıstın dımı? acılmadan fınfık kabuguna donusmez gıbı sacın koyu cunku

evet doğru hatırlıyorsunuz, yani açmak gerek diyorsunuz, saçım açıcıyı kaldırmaz açmıştım çünkü saçımı yıprandı malasef, şuan boya zamanı geldi aktı boya çiğlik var saçya , nasıl olsa boyayacağım bari bir iki ton açığı olsun dedim :çok üzgünüm:

canım açmadan olmaz malesef,o da saçını yıpratır,ben bu rengi kumrala benzettim sanki...ama açıcısızzz:çok üzgünüm:

ben çikolata kahve üzerine kumral boyadığımda kızıllık olmayan kısımlar bu renk olmuştu bende rengarenk olmuştum o ayrı tabi de:) fındık kabuğu bu renk ama saçında boya var ya üstüne nasıl olur bilmem.fındıık kabuğuyla kumralı karıştırabilirsin olmadı bir kaç hafta sonra tekrar boyarsın çok da uçuk riskli bi renk değil cnm deneyebilirsin bence evde :)

canım küllü çok açık sarı veya neva colorun küllü platiniyle bir kaç boyamada açabilirsin.20 günde bir yap bol bolda yıka saçlarını tahminimce 3 uygulamada olur.ama dikkat et diplere yani boyasız doğal yerlere değdirme çünkü direk sarı tutar ve diple uç çok farklı olur.boyalı yerden itibaren küllü platini sür hem kızıllığı alsın hemde yıpratmadan ağır ağır açsın bende böyle açtım uzun sürüyor ama oryal mahvediyor göze alma derim

ben çikolata kahve üzerine kumral boyadığımda kızıllık olmayan kısımlar bu renk olmuştu bende rengarenk olmuştum o ayrı tabi de:) fındık kabuğu bu renk ama saçında boya var ya üstüne nasıl olur bilmem.fındıık kabuğuyla kumralı karıştırabilirsin olmadı bir kaç hafta sonra tekrar boyarsın çok da uçuk riskli bi renk değil cnm deneyebilirsin bence evde :)

evet uçuk değil bu renk off kara vermek ne zor , saçımı çokta yıprattım yıpranık olmasa gözüm kapalı boyarım ama , iş kendime gelince beynim duruyor çalışmıyor:):) ben azıcık azıcık açarak elde edeyim o rengi evet kademe kademe dediğiniz gibi riskli bir renkte değil sonuçta

canım küllü çok açık sarı veya neva colorun küllü platiniyle bir kaç boyamada açabilirsin.20 günde bir yap bol bolda yıka saçlarını tahminimce 3 uygulamada olur.ama dikkat et diplere yani boyasız doğal yerlere değdirme çünkü direk sarı tutar ve diple uç çok farklı olur.boyalı yerden itibaren küllü platini sür hem kızıllığı alsın hemde yıpratmadan ağır ağır açsın bende böyle açtım uzun sürüyor ama oryal mahvediyor göze alma derim

evet aslında o aklıma geldi , ama uçuk bir fikir sanmıştım , demek benim gibi dşünen olmuş ve uygulamış uçuk değilmiş fikir , hmmm evet mantıklı :jeyyar:

canım benim de saçlarım koyu kestaneydi ve akmadı da... ben de kızıl büyüye boyamak istiyordum. kuaförüm saç yıkama kısmında saçlarıma şampuanla karıştırarak açıcı uyguladı 3 ton kadar açıldı saçlarım. sonra diğer boyayı yaptı. saçlarım hiç yıpranmadı. üstelik koyu renk boyanın altındaki saçım röfleliydi. bir de saçlarım uzun belimde. uçları bile kırılmadı. saçın cinsine göre değişir ama bana senin saçların sağlıklı gibi geldi. bence bu işlemi kaldırır saçların. ama tabi açma işleminin dikkatli yapılması gerek. bu şekilde yavaş yavaş açabilirsin diye düşündüm.

saçların çok hoşuma gitti oynamasan keşke

teşekkür ederimma.s. evet herkeste sizinle aynı fikirde aslında bana koyu renk gittiği söylenir genelde uzun zamandır koyu kullandığım için biraz doğal dursun artık diye düşünüyorum [ aslında bir gün kendi saç rengimi yanlışlamaylada olsa bir tuttursam bir daha boyamayacağimkaydirigubbakcemile3]

canım benim de saçlarım koyu kestaneydi ve akmadı da... ben de kızıl büyüye boyamak istiyordum. kuaförüm saç yıkama kısmında saçlarıma şampuanla karıştırarak açıcı uyguladı 3 ton kadar açıldı saçlarım. sonra diğer boyayı yaptı. saçlarım hiç yıpranmadı. üstelik koyu renk boyanın altındaki saçım röfleliydi. bir de saçlarım uzun belimde. uçları bile kırılmadı. saçın cinsine göre değişir ama bana senin saçların sağlıklı gibi geldi. bence bu işlemi kaldırır saçların. ama tabi açma işleminin dikkatli yapılması gerek. bu şekilde yavaş yavaş açabilirsin diye düşündüm.

şampuanla ne tür bir açıcıyı karıştırdı acaba, yada sadece peroksiti mi kullandı oriali katmadan ,sadece sıvı olduğu için daha iyi nufuz ederek saçın hemen heryerini mi açtı böylelikle acabaCADIARZU

Back