Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben ulaştım sayılır benim saçım şu anda açık küllü kum beji. Hemen söyleyim nasıl ulaştım. Saçım açık kahve ve boyalıydı. İgora vario blond açıcı ve 20 volüm oksidanla saçımı 8 tonuna kadar açtım. İlk inoa 8.1 ile boyadım sonra saçım aktı yeşillendi gibi oldu sonra tekrar 7.1 çok az 5 çok az soft viole rengi koydum 15 dk beklettim sonuç bu. İlk 2 resim beyaz ışıkta çekildi. Gün ışığında tabi birazcık yeşil ve doreyansımalar var . Onu da göstereyim. Son fotoda
Ben ulaştım sayılır benim saçım şu anda açık küllü kum beji. Hemen söyleyim nasıl ulaştım. Saçım açık kahve ve boyalıydı. İgora vario blond açıcı ve 20 volüm oksidanla saçımı 8 tonuna kadar açtım. İlk inoa 8.1 ile boyadım sonra saçım aktı yeşillendi gibi oldu sonra tekrar 7.1 çok az 5 çok az soft viole rengi koydum 15 dk beklettim sonuç bu. İlk 2 resim beyaz ışıkta çekildi. Gün ışığında tabi birazcık yeşil ve doreyansımalar var . Onu da göstereyim. Son fotodaEki Görüntüle 2776160 Eki Görüntüle 2776161 Eki Görüntüle 2776164