Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaBu saça hayran kalacaksınız..
bibicim maşallah yüzün gözün çok güzel
eminim yakışacak sonraaaa birkaç hafta güzel ondan sonra yok yeşillendi yok kızıllıklar var yok anası yok danasıııı anammm uğraş dur ondan sonra..
cok tşk ederm bı suru ıltıfatların ıcınn :))) öle fıkır alıyorum . hemen yapıcamdan deıl :) yaparsam koyimde resim. fazla rezil olmadan gıdıp gerı kendı rengıme yakın boyarım artk. en azından denedıydım derm . blmıom ya kafamda deli sorular bakalm:) yapmayadabılırım kafa git gelli:) her zaman cok kararsızımdır uzun sureli olcak olan deısıklıkler knusunda :)
tenımde bu hatun kadar beyaz hatta belkıde daha beyaz .sarı tonmus cılt tonuma baktım ama bıkını gıydıgımde sut gıbısın bıraz esmerleş dedılerdi.o kadar beyaz olunca bu renkde gıdermı bılemedim . seyyy evet renk harıkaa :) ama illlaki açma ıslemi uyguluycaklar yaptıracak olursam. bıde ne dıcekdim ya sac acma ısı sacı cok yıpratıomus ya hanı bızım evde argan yagı keten tohumu yagı yılang yagı bı suru sac besleyıcı var. sac besleyıcı loreeal ampuller var .onlar sacımı toparlamazmıki cok kötu olur saclarn dıolar?
canım saç cilt rengi makyaj ve giyim tarzıyla doğrudan alakalıdır senin önce kendini ve gardolabını bu değişime hazırlaman gerekiyor saçın kendini toplar ama gercekten severek ilgilenmen lazım hafta da ikikez bakım yapman cok sık yıkamaman az düzleştirip masa vurman vs illaki işe yarıcaktır. ama madem ki sen hiiiç saçına boya sürmedin o zaman toz acıcı yerine krem acıcı kullan ya da igoranın bir acıcısı var onu al ve kuaförüne götür kalitesiz bir malzeme kullanmaması acısından. bu rengi ben sana avatarından gördüğüm resimle yakıştırdım ama tarzına uygun mu seni kapatır mı acar mı onu sen bilirsin ancak. oyyh ne yazdım yaa
işini bilen biri olduktan sonraaa aynısı da olur da ama yok düzgün bir kuaför bizde kendi başımıza ne kadar becerebiliyosak (ki ben hiç becerebildğimi sanmyrm) ugrasıyoruz işteee