Saç Rengi ve Saç Boyama Bu saça hayran kalacaksınız..

ahh ahh o istek ben de 17 ysımdan beri var ne kadar da boyadıysam gtmedi ama su kumralı bi yakalasam bırakmıcam

Eki Görüntüle 868991
bu rengı bı arkadasım kuaföre orta kumral olarak boyattı.bırkaç gun sonra bu renktı 1 yıl oldu saçlarınınn ucunda kaldı kızıl kızıl.turuncu yansıyo bu saç haberın olsn:S bıkaç kez babanemın kınalı saçları gibi tarzında laf sokanlar olmustu kıza resımde durdugu gıbı durmuo ılk gun ole duruo sadece YADA BEN COK EELEŞTİRİYOM bılmıyorum

ben bu rengin daha küllüsünü ama böle görünenini istyrum belki biliyosundur soguk cilt alt tonu sıcak cilt alt tonu sac rengi seciminde cok önemli bnm ki soguk o yüzden asla yakısmıyo dore,turuncu,kızıl vs. sagol uyardıgın için kendim yapmaya ugrascam zaten ewde kuoföre gitmyrm güwenszlkten cnm

sen saclarını boyarken bende kendıme karar vermeye caısırım artık:) bu renkmı kalsın boyamı suruyum dıe .az evvel ESAT boyama dedi gerçi:) ondanda etkılendım.saç dendımı herseyden etkılenıyorum zaten.sey nasıl yanı soguk alt ton sıcak ton?
bende turuncu kızıl dorelıkden nefret edıyorum berbat gelıo gozume.

forumda da var ama sen baska yerlerden de arastırabilirsin cilt alt tonu yazarsan bloglarda cıkıyor bir oradan bak eger bulamazsan ben burdan anlatiim resimli

Soğuk mu Sıcak Mı? Cilt Renginiz Ne? ~ Yeni Moda

buradan daha faydalı bilgilere ulaşabilirsin

çilek sarısı dıye bı renkmı varmısmı neymıs o ne bılıyomusunuzzz hangı unlude var. googlede deısık deısık renkler cıktıda bırbırınden

yakında saç felan kalmıyacak kafamdaaa

ama güneşte kızıllıklar farkettim önce onları yok etmem gerekk açık küllü kumral mı yapsam aceppp yine makyaklaşmaya başladımm

bibicim maşallah yüzün gözün çok güzel
eminim yakışacak sonraaaa birkaç hafta güzel ondan sonra yok yeşillendi yok kızıllıklar var yok anası yok danasıııı anammm uğraş dur ondan sonra..

her kuaför kuaför değil kiiii kime güvenecen o da ayrı dert..
şanş kızzz vallaa iii birine denk düşmek..
hadi şansın bol olsun..umarım gönlünden geçen olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…