- Konu Sahibi SessizveDerinden
-
bu rengı bı arkadasım kuaföre orta kumral olarak boyattı.bırkaç gun sonra bu renktı 1 yıl oldu saçlarınınn ucunda kaldı kızıl kızıl.turuncu yansıyo bu saç haberın olsn:S bıkaç kez babanemın kınalı saçları gibi tarzında laf sokanlar olmustu kıza
ahh ahh o istek ben de 17 ysımdan beri var ne kadar da boyadıysam gtmedi ama su kumralı bi yakalasam bırakmıcam
Eki Görüntüle 868991
bu rengı bı arkadasım kuaföre orta kumral olarak boyattı.bırkaç gun sonra bu renktı 1 yıl oldu saçlarınınn ucunda kaldı kızıl kızıl.turuncu yansıyo bu saç haberın olsn:S bıkaç kez babanemın kınalı saçları gibi tarzında laf sokanlar olmustu kızaresımde durdugu gıbı durmuo ılk gun ole duruo sadece YADA BEN COK EELEŞTİRİYOM bılmıyorum
ben bu rengin daha küllüsünü ama böle görünenini istyrum belki biliyosundur soguk cilt alt tonu sıcak cilt alt tonu sac rengi seciminde cok önemli bnm ki soguk o yüzden asla yakısmıyo dore,turuncu,kızıl vs. sagol uyardıgın için kendim yapmaya ugrascam zaten ewde kuoföre gitmyrm güwenszlkten cnm
sen saclarını boyarken bende kendıme karar vermeye caısırım artık:) bu renkmı kalsın boyamı suruyum dıe .az evvel ESAT boyama dedi gerçi:) ondanda etkılendım.saç dendımı herseyden etkılenıyorum zaten.sey nasıl yanı soguk alt ton sıcak ton?
bende turuncu kızıl dorelıkden nefret edıyorum berbat gelıo gozume.
sen saclarını boyarken bende kendıme karar vermeye caısırım artık:) bu renkmı kalsın boyamı suruyum dıe .az evvel ESAT boyama dedi gerçi:) ondanda etkılendım.saç dendımı herseyden etkılenıyorum zaten.sey nasıl yanı soguk alt ton sıcak ton?
bende turuncu kızıl dorelıkden nefret edıyorum berbat gelıo gozume.
küllü kumral bu :) aralarda röfle var :) saçın arkası nasıl yapılmış acaba :26:
çilek sarısı dıye bı renkmı varmısmı neymıs o ne bılıyomusunuzzz hangı unlude var. googlede deısık deısık renkler cıktıda bırbırınden
en bas cıkan renk cnm nicole kidman ın sac rengi bakır yansımalı acık sarı
çok faydalı bir post ya tşk ederm :) sarıymıs cılt tonum. canım cildim benm :*
Eki Görüntüle 869087 ve son olarak bu sacın bana yakısacagını dusunuomusun :S yada tutturamaz bunuda kuaförler dımı
evet :)) sana sormustumki:44::44::44::44::44:cnm bana mı sordun :26:
yakında saç felan kalmıyacak kafamdaaa
ama güneşte kızıllıklar farkettim önce onları yok etmem gerekk açık küllü kumral mı yapsam aceppp yine makyaklaşmaya başladımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?