• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Şekillendiriciler Bu saç şekillendiricinin modeli ne ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi cHiLiLi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

cHiLiLi

Ziyaretçi
kızlar kac zmandır arıyorum , bır turlu bulamadım , babyliss marka bu sac sekıllendırıcının modelını bılen varsa soyleyebılr mı ?

170796650.jpg

ha bı de kullanan varsa eger , ıyı bır makına mı ? :teselli:

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşım bunun modeli welfare saç düzleştiricisi googleden ararsan çıkar...fiyatı 15 tl miş ama ne kadar iyidir bilmem bende alıcam saç düzleştiricisi ama asla bunu düşünmezdim..

Aaa welfare mi ? Daha once hıc duymadım bunu , satan kısı babyliss diye yazmıs... :(

Kesinlikle berbat bir düzleştirici.Çok başlıklı oluşuna ve fiyatına aldanıp almayın yoksa saçlarınızdan olursunuz.Sadece 1 hafta kullandım ve çöpe attım.Saçlarım keçe gibi oldu ve resmen YANDI.

Alacaksanız bir kez alın ve iyi birşey alın.Ben 100tl aldım iki yıldır kullanıyorum saçlarım kaymak gibi oluyor ve tek tük kırıklarım var.

canım 100tl ye hangi marka aldın...ucu genişmi,yoksa dar olan düzleştiricidenmi...

Arzum kullanıyorum ben ucu kalın ve bombeli olandan ince uçlu düzleştiriciler saçta iz bırakıyor.

bi araLar kuLLanmıştım..En başta feNa değiLdi. Ama sonradan baydı ve kuLlanışsız haLe geLdi..
aLacaksan en qüzeLinden aL yıLLar boyu kuLLan derim (;

arkadaşlar bugün bu siteye üye oldum harika bir site ve sizlerde harikasınız

arkadaslar ucuz olmasi iyi bsy diil.saciniza zarar verebilir ayrica ise de yaramayabilir.bir kere para verin pisman olmayin.benim saclarim kalin telli ve gur olmasina ragmen duzlestiricem hallediyo opuyorumnanaktan braun tavsiye ederim yerimseniben

Bundan belki 4-5 sene önce benimde böyle bir "sac sekillendiricim" vardi..

Vardi..cünkü bu mübarek sey sac sekillendirici degil,"sac katili"..

Dolayisi ile Cöpte hayatina son verdi..

Zaten ilk bunlar cikti,simdi ki sekillendiriciler ise seramik kullaniliyor,sacin yanmamasi icin,bunda ise yok..

ilk sac duzlestiricimiz bundandi ne kadar ugrasirdik bununla yapicaz diyo yarim saat bi isinmasini beklerdik..kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bence hic almaa

Back