Saç Rengi ve Saç Boyama bu saç renkleri çok hoşuma gidiyor :))

bir anda değil ama yavaş yavaş elde edebilirsin bence

şuan elimde voila 10.0 açık sarı var denemeyi düşünüyorum fakat açacağından pek ümidim yok

şuan elimde voila 10.0 açık sarı var denemeyi düşünüyorum fakat açacağından pek ümidim yok

Zaten ilk boyamada çok az açar canım sen bile zor farkedersin. Voila hakkında pek iyi şeyler duymadım forumda canım

küllü sarılara boyayarak açmayı dene normal sarıya boyarsan turunculuk oluşur voila kullanma bence

keşke acele etmeseydiniz neyse olan olmuş artık sonraki boyamanızı küllü sarıyla yaparsınız

benim saclarimimn rengi ortadaki kizin renginden...ben bu rengi kendime kendim verdim..oncelikle kuaforde bir sari balyaj attirdim yogun..ondan sonra dipleri geldi sari sac rengi boya aldim..kendim boyadim...sonra direk oteki renkler kapandigi icin bir kac hafta rengi tam donmedi tabi neyse sonra palettenin balyajini aldim balyaj attim saclarima cok guzel oldu taban acik kahverengi oldugu icin...sonra tekrar ayni sari boyayi uyguladim...bu sefer hepsi tek renk oldu yine...simdi hamileyim diye dip boyasi yapamiyorum bekliyorum..3 cm kadar uzamasina ragmen cig durmuyor..simdi tekrar bir sari boya alip diplerini kapatacagim...ilerleyen zamanlardada palette ile balyaj yapacagim....tum bu devrelerde saclarim hep guzeldi hic sacma sapan olmadi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…