• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bu sac rengini kendim evde yapabilirmiyim yada bu rengin adı ney kızlar

Leblebitozu19

🌹
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2013
7.753
4.344
448
kızlar bu sac rengi cok hosuma gitti suan sacım bakır kahve ben bu rengi istiyorum eger yapabilirsem kendim evde yada kuaförde ne demem gerek bu renge

$6-Gösteriþli-ve-ýþýltýlý-saç-modelleri-2014_ayakkabimodel2014.net_.jpg

Son düzenleme:
canım saçta balyaj var..kendin yapamazsın..

canım resimdeki saç 5 numara gibi koyu kumral yani..üzerinede balyaj yapılmış..şimdi senin saçın bakır kahve ise balyajında ona göre çıkar düzgün bir kuaföre yaptır...

aman kendin 5e boyayıp yapayım falan deme resmen siyah oldu benim saçım son boyamada:53:

Eski sacım siyah cok seviyordum simdi dogal siyah kahvemsi olsun istiyorum küllü koyu kumralmı diyolar,resimdeki renklerde hosuma gitti karasız kaldım.zamanla akar insallah sacın

Son düzenleme:
Canımcığım, fotoğrafı çıktı alıp götür kuaföre, bu renk istiyorum de. Tam aynı renk olamasa da buna benzer bir şeyler yaparlar diye düşünüyorum.
Aynı renk niye olmaz diye sorarsan, saçın boyalı olduğu için canım.
Ne renk istersen iste altta boya varsa üstüne yapılan boyada ton farklılıkları meydana geliyor.

Bayanin sacinda birden cok islem var canim, kendi kendine boyamaya kalkma klasik dipler acik uclar koyu olur daha cok uzulursun, isinin ehli bu kuafore yaptir derim ki o da zor da neyse

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bayanin sacinda birden cok islem var canim, kendi kendine boyamaya kalkma klasik dipler acik uclar koyu olur daha cok uzulursun, isinin ehli bu kuafore yaptir derim ki o da zor da neyse

aynen kimbilir o saça kaç saat uğraşmaışlardır kuaförde..:27:

haklısın canım evet ya aynısını yapamazlar bide bir sürü para alyolar

Canımcığım, fotoğrafı çıktı alıp götür kuaföre, bu renk istiyorum de. Tam aynı renk olamasa da buna benzer bir şeyler yaparlar diye düşünüyorum.
Aynı renk niye olmaz diye sorarsan, saçın boyalı olduğu için canım.
Ne renk istersen iste altta boya varsa üstüne yapılan boyada ton farklılıkları meydana geliyor.

ayne n kuzum öyle yapayım bende evettam rengi cıkmaz önce diyorum o kuyu renge boyatıp sonra renk oturunca o sarılıklardan yaptırayım diyorum

canım saçlarımda beyazlar var hep 5 e boyuyaorum açık kumrala kadar açılıyor..:26:

benim boyadığım belki amonyaksız diye öyle tutmuştur bilemiyorum. garnier olia ile boyadım ben. amonyaksızlar daha koyu çıkıyor diye sonradan başka bir yerde okudum ama çok geçti:50: alttaki ton karameldi. 5 numara bir de yeşil yansımada yaptı:53: neyseki alt ton açık diye 1 haftada aktıda kurtuldum. canım sen bilirsin koyu boyuyorsun sanırım saçımı siyah gibi göstermesini istemiyorum. öyle çikolata kahve gibi bakır bakır parlayan yada altın kahvelerden falan da istemiyorum. sadece kahve istiyorum örnek ekliycem şimdi. kaç numara olabilir sence ve marka da söylersen iyi olur amonyaksızda düştüğüm hataya düşmeyeyim tekrar.. $nina-dobrev-smiles.jpg bunun gibi birşey istiyorum işte

benim boyadığım belki amonyaksız diye öyle tutmuştur bilemiyorum. garnier olia ile boyadım ben. amonyaksızlar daha koyu çıkıyor diye sonradan başka bir yerde okudum ama çok geçti:50: alttaki ton karameldi. 5 numara bir de yeşil yansımada yaptı:53: neyseki alt ton açık diye 1 haftada aktıda kurtuldum. canım sen bilirsin koyu boyuyorsun sanırım saçımı siyah gibi göstermesini istemiyorum. öyle çikolata kahve gibi bakır bakır parlayan yada altın kahvelerden falan da istemiyorum. sadece kahve istiyorum örnek ekliycem şimdi. kaç numara olabilir sence ve marka da söylersen iyi olur amonyaksızda düştüğüm hataya düşmeyeyim tekrar..Eki Görüntüle 1089163 bunun gibi birşey istiyorum işte

canım 6 bu loreal preference 6.0 la yapmanı tavsiye edrim..

Son düzenleyen: Moderatör:
benim boyadığım belki amonyaksız diye öyle tutmuştur bilemiyorum. garnier olia ile boyadım ben. amonyaksızlar daha koyu çıkıyor diye sonradan başka bir yerde okudum ama çok geçti:50: alttaki ton karameldi. 5 numara bir de yeşil yansımada yaptı:53: neyseki alt ton açık diye 1 haftada aktıda kurtuldum. canım sen bilirsin koyu boyuyorsun sanırım saçımı siyah gibi göstermesini istemiyorum. öyle çikolata kahve gibi bakır bakır parlayan yada altın kahvelerden falan da istemiyorum. sadece kahve istiyorum örnek ekliycem şimdi. kaç numara olabilir sence ve marka da söylersen iyi olur amonyaksızda düştüğüm hataya düşmeyeyim tekrar..Eki Görüntüle 1089163 bunun gibi birşey istiyorum işte

canım bu renkte cok güzel miş yaaaaaaaaaaaaaaaaa

ayyy baktım şimdi renge güzelmiş evet olabilir. bir de bunu deniyim bakalım umarım yeşermem ya.. bu sonu sıfırlılar bende hep yeşeriyor :37:

yansım aistemiyorum demiştin ya canım..6.3 de altın yansımalar oluyor doreler..6.1 ise küllü küllü yeşertir ama dore yeşertmez..

Back