- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.344
- 448
- Konu Sahibi Leblebitozu19
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım saçta balyaj var..kendin yapamazsın..
aman kendin 5e boyayıp yapayım falan deme resmen siyah oldu benim saçım son boyamada
canım resimdeki saç 5 numara gibi koyu kumral yani..üzerinede balyaj yapılmış..şimdi senin saçın bakır kahve ise balyajında ona göre çıkar düzgün bir kuaföre yaptır...
aman kendin 5e boyayıp yapayım falan deme resmen siyah oldu benim saçım son boyamada
Bayanin sacinda birden cok islem var canim, kendi kendine boyamaya kalkma klasik dipler acik uclar koyu olur daha cok uzulursun, isinin ehli bu kuafore yaptir derim ki o da zor da neyse
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bayanin sacinda birden cok islem var canim, kendi kendine boyamaya kalkma klasik dipler acik uclar koyu olur daha cok uzulursun, isinin ehli bu kuafore yaptir derim ki o da zor da neyse
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canımcığım, fotoğrafı çıktı alıp götür kuaföre, bu renk istiyorum de. Tam aynı renk olamasa da buna benzer bir şeyler yaparlar diye düşünüyorum.
Aynı renk niye olmaz diye sorarsan, saçın boyalı olduğu için canım.
Ne renk istersen iste altta boya varsa üstüne yapılan boyada ton farklılıkları meydana geliyor.
canım saçlarımda beyazlar var hep 5 e boyuyaorum açık kumrala kadar açılıyor..:26:
benim boyadığım belki amonyaksız diye öyle tutmuştur bilemiyorum. garnier olia ile boyadım ben. amonyaksızlar daha koyu çıkıyor diye sonradan başka bir yerde okudum ama çok geçti alttaki ton karameldi. 5 numara bir de yeşil yansımada yaptı neyseki alt ton açık diye 1 haftada aktıda kurtuldum. canım sen bilirsin koyu boyuyorsun sanırım saçımı siyah gibi göstermesini istemiyorum. öyle çikolata kahve gibi bakır bakır parlayan yada altın kahvelerden falan da istemiyorum. sadece kahve istiyorum örnek ekliycem şimdi. kaç numara olabilir sence ve marka da söylersen iyi olur amonyaksızda düştüğüm hataya düşmeyeyim tekrar..Eki Görüntüle 1089163 bunun gibi birşey istiyorum işte
benim boyadığım belki amonyaksız diye öyle tutmuştur bilemiyorum. garnier olia ile boyadım ben. amonyaksızlar daha koyu çıkıyor diye sonradan başka bir yerde okudum ama çok geçti alttaki ton karameldi. 5 numara bir de yeşil yansımada yaptı neyseki alt ton açık diye 1 haftada aktıda kurtuldum. canım sen bilirsin koyu boyuyorsun sanırım saçımı siyah gibi göstermesini istemiyorum. öyle çikolata kahve gibi bakır bakır parlayan yada altın kahvelerden falan da istemiyorum. sadece kahve istiyorum örnek ekliycem şimdi. kaç numara olabilir sence ve marka da söylersen iyi olur amonyaksızda düştüğüm hataya düşmeyeyim tekrar..Eki Görüntüle 1089163 bunun gibi birşey istiyorum işte
ayyy baktım şimdi renge güzelmiş evet olabilir. bir de bunu deniyim bakalım umarım yeşermem ya.. bu sonu sıfırlılar bende hep yeşeriyorcanım 6 bu loreal preference 6.0 la yapmanı tavsiye edrim..
ayyy baktım şimdi renge güzelmiş evet olabilir. bir de bunu deniyim bakalım umarım yeşermem ya.. bu sonu sıfırlılar bende hep yeşeriyor
yansım aistemiyorum demiştin ya canım..6.3 de altın yansımalar oluyor doreler..6.1 ise küllü küllü yeşertir ama dore yeşertmez..