Saç Rengi ve Saç Boyama Bu saç rengini evde nasıl yapabilirim?

vampirdisli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2011
208
3
68
32
arkadaşlar bu saç rengini yapmak istiyorum ama kuaför 200 milyon istiyor benm bursum zaten 280 onunla zor geçiniyom evde nasıl yapabilirim bu rengii..?

yuh 200 müsaçının rengi ne ne şuan boya var mı saçında söyle ben sana tarif ederim nasıl yapaağını.200 tl ne ya maksimum 30 liraya evde yaparsın bu rengi

yuh 200 müsaçının rengi ne ne şuan boya var mı saçında söyle ben sana tarif ederim nasıl yapaağını.200 tl ne ya maksimum 30 liraya evde yaparsın bu rengi

Canım saçımı karamel yaptımştım üstüne siyah boya sürdüm ama aktı hepsi çikolata kahvesi gibi birşey oldu..

Bu benim 2-3 yıl önce boyatıcam diye tutturduğum ama bi türlü cesaret edemediğim renk

bu rengi yakalamak için önce saçını açtırman gerekiyor, sonra bi iki kere daha boyatıp aşama aşama ulaşabilirsin bu renge.

zamanında çok araştırdığım için epey bilgim var bu konuda.

bende saçımın çok yıpranacağını düşünüp vazgeçmiştim.

bence bi kez daha düşün, çünkü boyattıktan sonra belirli aralıklarla tekrar tekrar boyatman gerekiyor ve bu rengin bakımı da zor.

ve ilerde başka renge geçmek istersen bu turunculuktan kurtulman zor olur.

çok olumsuz konuştum ama bunları göze alman gerekiyor

Teşekkür ederim canım ama çok istiyorum yapmayı yaa..

Dipler siyah diğer taraflar çikolata kahvesi..

o zaman açıcı içeren sarı boyalar var onlardan kullan bikaç gün öyle dolaşman gerekebilir sonrasında da kızıl kahve köpüğü karışımını boya. benim saçım kumralken palette 9-5 sarıya boyadım iki ton açıldı sadece korkulcak bişey yokmuş sarı diye tırsmıştım ama gayat de iyi oldu. demem o ki bikaç ton açıyo sarıya boyayınca açıcı sarıların da açıvereceği 3 ton 4 ton

Çok teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…