Saç Rengi ve Saç Boyama bu saç rengi üzerine hangi renk olur lütfen yardımcı olun kızlar

cnm satıcı bayan sana önermiş ya kahve renklerinede bak demiş ya onu dedim yoksa karamel koyu olmaz

hmmm anladım cnm evet koyu olur karameli bidaha boyıyım oda olmazsa baska renk boyarım artık napıyım saçım deneme tahtasına döndü vallah 2kutu çok gelir sanki çok gelincede kötü olurmu yoksa dahamı güzel olur birazdan çıkıcam almaya gidicem

saçını tam anlıyamadığım için bana 2 kutu yetiyor sen yeter diyorsan bir kutu al ama düzleştir önce öyle boya cnm

kızlar saçımı kuaföre boyattım altın karamelde almıştım ama yine beceremezsem diye düşündüm kuaförde o renk kapatmaz sarıları dedi böyle yaptı koyu karamel sanırım bana koyu gedi yıkadıkça rengi açılıcak dedi sizce nasıl olmuş?

güzel olmuş koyu kumral yapmış bütün gölgeler kapanmış doğal olmuş yakışmış

güzel olmuş koyu kumral yapmış bütün gölgeler kapanmış doğal olmuş yakışmış

teşekkür ederim cnm evet o iğrenç gölgeler kapandı koyu kumral değil cnm kendi saçım öyle normalde bu biraz daha açık ondan çikolata rengi gibi karamelede benziyo yıkadıkça açılıcak rengi dedi altın karamelide çok beğendim çok yakışmıştı bana eşimde beğendi yakıştırdı 1,2 ay sonra öyle boyasam tutamıdır bakalım saçlarım nasıl renk alıcak gerçi ona bağlı ama o renge kesinlikle bi gün boyıycam açık renk daha çok yakışıyo bana

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…