• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bu saç rengi üzerine hangi renk olur lütfen yardımcı olun kızlar

month

Guru
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
5.004
64
358
İstanbul
kızlar saçlarıma gölge yaptırdım hiç beğenmedim değiştirmeyi istiyorum palette altın karamel aldım olurmu üzerine turuncumu olur yoksa markette bi arkadaş o renk olmaz koyu renkler al dedi kahveleri tercih et dedi çok kararsızım değiştirsemmi yoksa boyasammı yardım edin nolurrrrrrrrrr

Son düzenleme:
kızlar dayanamadım saçımı az önce altın karamele boyadım yarım saat sonra yıkıycam bakalım nasıl olucak insallah güzel olur

kızlar dün aksam boyadım ama uçlarına az geldi boya tam kapanmamış yarın bi kere daha boyamayı düşünüyorum işte resimleri koyuyorum $Görüntü015.jpg $Görüntü017.jpg $Görüntü018.jpg $Görüntü020.jpg $Görüntü021.jpg $Görüntü022.jpg $Görüntü023.jpg $Görüntü024.jpg $Görüntü027.jpg biraz fazla oldu ama tam anlasılması için

cnm bu nasıl altın karamel olmuş hiç yumuşatmamış rengi hala soluk duruyor boya yetmemiş belli keşke 2 kutu alsaydın saçın yoğun yetmemiş bencede bir kere daha boya daha iyi olur cnm :7:

cnm bu nasıl altın karamel olmuş hiç yumuşatmamış rengi hala soluk duruyor boya yetmemiş belli keşke 2 kutu alsaydın saçın yoğun yetmemiş bencede bir kere daha boya daha iyi olur cnm :7:

ayyy, yok canım.
Kızın saçı baya yıprandığını görüyorum (bana öyle geldi)
Yumurta sarısını zeytin yağ ile karıştırarak saçına haftada 2 kez bakım yapabilir.
İki hafta sonra saçını tekrar boyatabilir.

evet cnm yıprandığı belli saçı çok kurutmuş nasıl yaptıysa kuaförü aslında bakım yapsa daha iyi olur tabi şöyle maskeler yapsa biraz saçı yumuşar kaybedilen nemi geri alır biraz ama birkaç gün ara verse boyamaya daha iyi olur ondan sonra 2 kutu alıp boyarsa daha güzel olur :7:

resimlerde daha soluk çıkıyo saçlarımın üstü tuttu yani tepesi ama altlar tutmadı boya az geldi galiba bide saçlarımı keşke düzleştirdikten sonra boyasaydım dalgalı ve kabarık olduğu için yediremedim heralde offff kafayı yiycem yaaa nasıl olucak böyle hiç bilmiyorum napmam lazım

Son düzenleme:
ayyy, yok canım.
Kızın saçı baya yıprandığını görüyorum (bana öyle geldi)
Yumurta sarısını zeytin yağ ile karıştırarak saçına haftada 2 kez bakım yapabilir.
İki hafta sonra saçını tekrar boyatabilir.

cnm saçlarım yıpranmadı kendi saçımda olsa hep böyle kabarık elektirikleniyo ondan öyle geliyodur yoksa kırık yada sertleşme yok yumusacık

Son düzenleme:
evet cnm yıprandığı belli saçı çok kurutmuş nasıl yaptıysa kuaförü aslında bakım yapsa daha iyi olur tabi şöyle maskeler yapsa biraz saçı yumuşar kaybedilen nemi geri alır biraz ama birkaç gün ara verse boyamaya daha iyi olur ondan sonra 2 kutu alıp boyarsa daha güzel olur :7:

cnm saçım kuru değil yumusacık ve parlak duruyo resimlerde pek belli olmuyo donuk soluk ve mat çıkmış

kızlar nolur yardımcı olun saçımı baska rengemi boyasam koyu kahveler falan kapanırmı nasıl olur nolur fikir verin pazar güüne kadar düzeltmem lazım hem eşimin iş yerince kutlama var oraya gidicem aksamsıda düğün var oraya gidicem nolur ne renk yapmalıyım aynısından bidaha boyasam nasıl olur yine olmazsa dün markette bi bayan dedi bana koyu kahveler den al boya bu olmaz dedi önce koyult saçını dedi çok kararsızım nolur yardımcı olun

saçını düzleştiriciyle düz yapmayı ve birde öyle resim koymayı dene.
bu şekliyle renk anlaşılmıyor canım

cnm evet resimlerden öyle anlaşılıyor birde ışıktan galiba ben olsam şunu yapardım önce saçlarımı düzleştirirdim sonra 2 kutu altın karamel alıp boyardım o zaman olur o kahveler de çok koyu olur benden söylemesi iyi haberlerini yaz cnm dediğim gibi 2 kutu al :13:

Bi de Koleston Gizemli Kahveye bak canım, belki beğenirsen.
Bence renk çok çok hoş ama zevk meselesi...

en_ucuz_Koleston_Sac_Bakimi_Koleston_Sac_Boyasi_Seti_8_74_Gizemli_Kahve_2421.jpg

Son düzenleme:
cnm evet resimlerden öyle anlaşılıyor birde ışıktan galiba ben olsam şunu yapardım önce saçlarımı düzleştirirdim sonra 2 kutu altın karamel alıp boyardım o zaman olur o kahveler de çok koyu olur benden söylemesi iyi haberlerini yaz cnm dediğim gibi 2 kutu al :13:

cnm 2 kutuda çok gelmezmi zaten saçımda biraz var karamellik nasıl koyu olur cnm yani saçımdaki kahvelermi koyu olur yoksa boyayla bpyayınca komple saçımmı koyu karamel olur

Bi de Koleston Gizemli Kahveye bak canım, belki beğenirsen.
Bence renk çok çok hoş ama zevk meselesi...

en_ucuz_Koleston_Sac_Bakimi_Koleston_Sac_Boyasi_Seti_8_74_Gizemli_Kahve_2421.jpg

ayyy evet bu renkte çok güzel dün görmüştüm hatta almıştım elime bunumu alsam diye bk şimdi iyice kararsızlaştım ne renk yapıcam ben şimdi kızlar

cnm satıcı bayan sana önermiş ya kahve renklerinede bak demiş ya onu dedim yoksa karamel koyu olmaz

Back