Saç Rengi ve Saç Boyama bu saç rengi nedir

biraz önce kanal gezerken dizideki kızın saçları dikkatimi çekti .işte cnm ben bu kızın dipleri gbi koyulukta istiyorum ama nasıl anlatcam kuaföre kapkara değilde böyle bu hertarafına ombre yaptırmış heralde bende sadece önlerine bu renk boyatıp önlere balyaj yapmak istiyorum bu renk

canım bunun dipleri kumral.. kahverengi falan deme koyu yaparlar.. koyu kumral da deme direkt kumral de.. rengi çok güzel uyumlu olmuş (kumrala sarı ombre gidiyor zaten) ama geçiş çok bariz sanki.. sen böyle seviyorsan o ayrı tabi ki..

canım bunun dipleri kumral.. kahverengi falan deme koyu yaparlar.. koyu kumral da deme direkt kumral de.. rengi çok güzel uyumlu olmuş (kumrala sarı ombre gidiyor zaten) ama geçiş çok bariz sanki.. sen böyle seviyorsan o ayrı tabi ki..
CNM ben ombre istemiyorum aslında. Sadece ön perçem denilen yeri sarı yapmak kalan kısmını bu resimdekidipler gibi tek renk yapmak istiyorum kendim boyamaya kalksam yapamam mı

CNM ben ombre istemiyorum aslında. Sadece ön perçem denilen yeri sarı yapmak kalan kısmını bu resimdekidipler gibi tek renk yapmak istiyorum kendim boyamaya kalksam yapamam mı

perçemi komple boyayacaksan yaparsın bence ya düz boya çok zor değil ama ombre şeklinde istiyorsan yine bir kuaföre gitsen iyi olur sanki..

perçemi komple boyayacaksan yaparsın bence ya düz boya çok zor değil ama ombre şeklinde istiyorsan yine bir kuaföre gitsen iyi olur sanki..
Perçemi komple boyucM.neyse onu en sona bırakırım peki bu boyamayı kaç numaraya hallederim kumral dediğini

Perçemi komple boyucM.neyse onu en sona bırakırım peki bu boyamayı kaç numaraya hallederim kumral dediğini

kumral genelde 7 numara oluyor ama markadan markaya da değişir yani.. en iyisi katalogdan nasıl bir renk olduğuna bakmak..

kumral genelde 7 numara oluyor ama markadan markaya da değişir yani.. en iyisi katalogdan nasıl bir renk olduğuna bakmak..
cnm peki bu hangi renk arkadaşım boyatmış ama açmamışlar kumral dio ama oda nosunu bilmio benim açılmış saçıma olurmu ve kaç numara sence

Eklentiler

• 11042991_809626512420227_1382978670461289825_n.jpg
    11042991_809626512420227_1382978670461289825_n.jpg
    184,9 KB · Görüntüleme: 59
koyu kumral bu.. 7 numara hatta 7.1 falan bulabilirsen daha iyi olur.. senin zemin açık ya akıyor.. bir kaç boyamaya seninki de böyle olacak..
saol canım 7.1 ile boyayınca kapkara olmaz zaten dimi birde bu üstündeki ışıltıları açtırdım dior onu nasıl yapabilirim

saol canım 7.1 ile boyayınca kapkara olmaz zaten dimi birde bu üstündeki ışıltıları açtırdım dior onu nasıl yapabilirim

yok olmaz.. ışıltı röfle gibi yapılıyor ama rengin en fazla 2 ton açığıyla yapılıyor.. onu kuaför yapar sen zemin rengini tuttur yeter..

X