Saç Rengi ve Saç Boyama Bu saç rengi nedir?

ultraslan_nur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
357
2
118
İstanbul
saclarımda bı degısıklık yapmak ıstıyorum bu resımdekı renklerı begendım ama kuafore rengı nasıl anlatıcamı bılmıyorum yardımcı olur musunuz. ayrıca saclarımın ana rengı oldugu ıcın yıpranmasını ıstemıyorumm alta hıc renk uygulamadan kendı sacımın aralarına sarı attırsam olur mu nasıl olur?

Eklentiler

• $112283.jpg
    31,8 KB · Görüntüleme: 72
  • $112313.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 104
  • $204087.jpg
    59 KB · Görüntüleme: 225
  • $238261.jpg
    78,1 KB · Görüntüleme: 83
  • $397550_104115646377373_100003368137377_20952_742171059_n.jpg
    37,8 KB · Görüntüleme: 56
Son düzenleme:
Canmm hiç boya yoksa bozma bu güzel saçlarını :) Şmdi oriel falan sürecekler kötü olur saçların. Gördüğüm kadarıyla seçtiğin renkler oriel gerektiren renkler :) Sen aralarına istersen sarı attır ama bozma derim çok doğal saçların vaarr :)

canım yaa bak ben onca renk denedikten sonra şmdi kendi saç rengmde karar kılanlardanım ve 1 seneye yakın boyamıyorum ve dibimden birkaç cm kendi rengm geldi yeniden boyamak istiyorum aralara balköpüğü flan attıraym diyorum ama kıyamıyorumki boyamaya sen nasl kıyıcaksın bu tamamen doğal saçlarına?

teskkurlerler kızlar aslında boya konusunda denemedıgım renk kalmadı daha once platın sarıyı bıle denedım mavı sıyahlar kızıllar
hepsını denedım bı gun baktım saclarım kopuyor artık ve kısacıktı bı karar verdim sabret ettım 3 4 yıldır uzadıda baya sımdı rahat batıyor sıkıldım dıorum ama boyatınca pısman olucakmısım gıbıde gelıoo off kararsızım
bı yandan da dusunuyorum kendı sac rengını kullanan kac tane hatun varkı dogalım dogal kalım dıyorum :))
ama boyle resımlere bakıncada boyatasım gelıo sıkır sıkır sarılar fılan cok havalı duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…