Saç Rengi ve Saç Boyama Bu saç rengi nedir acaba yardım lutfennn

ultraslan_nur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
357
2
118
İstanbul
Selam kızlar ben uzun ve ana rengınde olan saclarımı gıttım mall gıbı rofle yaptım rofleyıde hıc begenmeyıp ertesı gun gıdıp cıla ıle koyulastırdım actıgım konularda var son rengı her neyse ben sımdı kendım evde boyamak ıstıyorum bu renk ıstıyorum ama rengın adı ne ve sacım koyu tonda degıl cok acıkda degıl tutar mı renk bı de kızıllasmalar ve yesermeler olsun ıstemıyorum lutfen yardım edın kızlar bu renk nedır kendım becerıp tutturabılır mıyım ?

canım ben 7 yıllık kuaförüm bu renk orta kestane ilk boyamanda 1 2 yıkamada açılır ama eğer koyu kestane ve orta kestane 2 tüp boya karıştırıp yaparsan istediğin sonucu elde etmiş olursun :)

Son düzenleme:
bunu denedinmi?aynısımı gerçekten?

kendim denemedim ama boyayanların fotoğraflarından gördüğüm kadarıyla hemen hemen aynı.
zaten bu creme glossun hiç bir zararı yok aksine saçları ışıl ışıl yapıyor.
300 kadar koyu rengine boyadım ama boya çok kalıcı olmadığı için taban da açıksa oldukça akıyor yıkanınca.

verıgın bılgılen ıcın tesekkurler canım ya kalıcı olmaması kotuymus zırt bırt boyamak ıstemıyorum bı kere boyım sonra kendı saclarım cıksın dıodum hangısı daha kalıcıdır boyada ?

rica ederim canım eğer taban şu an çok açık değilse ve renk kendi doğal rengine yakınsa bu boya boyayabilirsin.
evet renk akıyor oldukça çok ama tamamen akmıyor normal boyalarla hangi sıklıkta boyuyorsa aynı şekilde boyayabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…