Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada kızda güzelmişş ama resim bugulu çıkmış aynı kişiye ait başka resimde saçları nasıl çıkmış acaba başka resim yok mu
bilmiorumki öle resimleri gezerken denk geldi ama süper bi renk ve şekil olarakta çok güsel
resmi telefonuna yükle kuaföre sor hatta orda yaptır dicem ama emin ol yapamazlar yok ışık farkı burdaki ışık resimdeki ışık şu bu rengi tutturamıyınca büssürü bahane ama hangi renk olduğunu bir kaç kuaföre danışabilirsin ama benceeee tek renk değil gölgeleri var yada kuaförler gibi konuşayım ışıktan öyle görünüyo gel bi de burdan bak tıpatıp aynısı
ah mehtapp ahhh ben kuaförlere saçlarımı emanet edemem valla yanma yok kırık yok sadece boya var ve resimdeki saçım eski hali şuan baya uzun saçlarım dipten açıldı rengi ama uçlar siyah o da baya aktı böle siyah gbde değil kahvemsi duruo güneşte
evet dikkat ettim bakımlı duruyo. kuaförler kafasına göre boyuyo yok alttaki renkten yok ışıktan böle duruyo yak bir iki yıkama sonra kendine gelir diyo saç yıprandığıyla kalıyo ama dediğim gibi bakalım onlar bu kızın saç rengine ne dicek umarım istediğin renge ulaşırsın bende sırf kuaförlere güvenmediğim için saç boyamasını erteliyorum