• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bu saç rengi nasıl?

bu arada kızda güzelmişş ama resim bugulu çıkmış aynı kişiye ait başka resimde saçları nasıl çıkmış acaba başka resim yok mu

bilmiorumki öle resimleri gezerken denk geldi :D ama süper bi renk ve şekil olarakta çok güsel

resmi telefonuna yükle kuaföre sor hatta orda yaptır dicem ama emin ol yapamazlar yok ışık farkı burdaki ışık resimdeki ışık şu bu rengi tutturamıyınca büssürü bahane ama hangi renk olduğunu bir kaç kuaföre danışabilirsin ama benceeee tek renk değil gölgeleri var yada kuaförler gibi konuşayım ışıktan öyle görünüyo gel bi de burdan bak tıpatıp aynısı :27:

resmi telefonuna yükle kuaföre sor hatta orda yaptır dicem ama emin ol yapamazlar yok ışık farkı burdaki ışık resimdeki ışık şu bu rengi tutturamıyınca büssürü bahane ama hangi renk olduğunu bir kaç kuaföre danışabilirsin ama benceeee tek renk değil gölgeleri var yada kuaförler gibi konuşayım ışıktan öyle görünüyo gel bi de burdan bak tıpatıp aynısı :27:

ah mehtapp ahhh ben kuaförlere saçlarımı emanet edemem valla yanma yok kırık yok sadece boya var ve resimdeki saçım eski hali şuan baya uzun saçlarım dipten açıldı rengi ama uçlar siyah o da baya aktı böle siyah gbde değil kahvemsi duruo güneşte

ah mehtapp ahhh ben kuaförlere saçlarımı emanet edemem valla yanma yok kırık yok sadece boya var ve resimdeki saçım eski hali şuan baya uzun saçlarım dipten açıldı rengi ama uçlar siyah o da baya aktı böle siyah gbde değil kahvemsi duruo güneşte

evet dikkat ettim bakımlı duruyo. kuaförler kafasına göre boyuyo yok alttaki renkten yok ışıktan böle duruyo yak bir iki yıkama sonra kendine gelir diyo saç yıprandığıyla kalıyo ama dediğim gibi bakalım onlar bu kızın saç rengine ne dicek umarım istediğin renge ulaşırsın bende sırf kuaförlere güvenmediğim için saç boyamasını erteliyorum :(

evet dikkat ettim bakımlı duruyo. kuaförler kafasına göre boyuyo yok alttaki renkten yok ışıktan böle duruyo yak bir iki yıkama sonra kendine gelir diyo saç yıprandığıyla kalıyo ama dediğim gibi bakalım onlar bu kızın saç rengine ne dicek umarım istediğin renge ulaşırsın bende sırf kuaförlere güvenmediğim için saç boyamasını erteliyorum :(

napcam bilmiorum :(

saçının şimdiki halini koyabilir misin?dipten çıkan rengi de görelim.bu saç koyu kumral açık kestane arası bir şey.koyu kumrala daha yakın duruyo.palette nin açıcısını kullanabilirsin ama sadece saçının boya olan kısımlarına sür bu çok önemli.sonra koyu küllü kumrala boya

saçımın kendi rengi küllü kumral ama şimdi resmini çeksemde blli olmaz ki parmak yarısı kadar dipten kendi rengi geldi. ben ne kadar beklitcem bu açıcıyı saçta

canım panik yapma dur :1: palettenin yoğun renk açıcısı var aynı bildiğin boya ama bekletmemen gerekiyor çok fazla. benim saçlarım kıpkızıldı asla kızıllıklar gitmez diyordum bi yaptım kafam bembeyaz oldu :9: hiç ama hiç yıpranmadı. cok da memnun kaldım. hafta da iki kez uygulayan bi arkadasım bile var. koleston keçe gibi yapıyor. ama açıcı da paletteden başka tanımam.:17: emin ol rahatlıkla kullanabilirsin. aynada izle kendini 30-35 dakika falan yeterli gördüğün an yıkarsın. diğerini uygularsın. o rengin ne olduğunu bilemedim gerçi pek kahve tonlarından anlamam. ama sana bal tonları çok yakısır bence. koyultma o kadar kendini:9: dediğim gibi yaparsan hiçbi sorunla karsılaşmazsın canım. dilersen özelden mesaj atarsın detaylıca anlatırım canım.bak açıcı da bu :

$KVM30395_624.jpg

bubaburun duydu seni bebem süpermiş bu benim gönderdiklerime bensiyo çok doğal:16::16::16:

Back