• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bu saç rengi nasıl?

LaLa21

TadeLLe (:
Kayıtlı Üye
22 Mart 2011
708
2
46
35
İstanbul
bu saç rengi nasıl ben bunu istiyorum bubabur'um duy BENİ DUYYY

Eklentiler

• $aaadfqn01.jpg
    $aaadfqn01.jpg
    31,3 KB · Görüntüleme: 90
Son düzenleme:
şuan benim şacım bu tona çok yakın bir hafta önce boyadım ben,2 boya karıştırdım.
senin zeminin ne renk?

benim zemin siyah ama dipten renk açılmaya başladı ben nasıl elde edicem bu rengii

...........................................
saç harika ama resimdekinden hafif açıktır bu saç foto buğulu ve kapalı alanda çekilmiş..koyu kumral tonlarında hafif açık ışıltıları var arada,saçın şekli çok hoş evet:)
siyah boya ise işin zor saçlarının açılması gerek ama riskli:(
iyi bir kuaföre gidip en az ton kadar açtırman gerek..
ben bu saçı koyu kumral- kestane arası zeminimde elde kendim kendim evde yaptım..
bu topikte var canım ..
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...kahve-kumral-tonlari-onerilerinizresimli.html

saç harika ama resimdekinden hafif açıktır bu saç foto buğulu ve kapalı alanda çekilmiş..koyu kumral tonlarında hafif açık ışıltıları var arada,saçın şekli çok hoş evet:)
siyah boya ise işin zor saçlarının açılması gerek ama riskli:(
iyi bir kuaföre gidip en az ton kadar açtırman gerek..
ben bu saçı koyu kumral- kestane arası zeminimde elde kendim kendim evde yaptım..
bu topikte var canım ..
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...kahve-kumral-tonlari-onerilerinizresimli.html

kendi saç rengim küllü kumral dipten gelmeye başladı ama kendim açmaya kalksam ne önerirsin

siyah saçı evde kendi imkanlarınla açmanı önermem ben...
ben açıkçası açmadan boya ile 1 ton -1ton açıyorum,yıkadıkça da akıyor açılıyor yine boyuyorum 1 ton daha açılıor vs bu şekilde açıyorum ben saçımı..boya boyayı ancak bu kadar açabilir azar azar,sabırla..illa açtıracaksan güvenilir bir kuaföre git, sonuçta sarıya kadar açtırmayacaksın,2-3 ton açılsa yetecek..bzaı arkdaşlar var evde uygulayıp sonuç alanlar,ama senin saçın siyah ve çok riskli,çok dikkat et ..

siyah saçı evde kendi imkanlarınla açmanı önermem ben...
ben açıkçası açmadan boya ile 1 ton -1ton açıyorum,yıkadıkça da akıyor açılıyor yine boyuyorum 1 ton daha açılıor vs bu şekilde açıyorum ben saçımı..boya boyayı ancak bu kadar açabilir azar azar,sabırla..illa açtıracaksan güvenilir bir kuaföre git, sonuçta sarıya kadar açtırmayacaksın,2-3 ton açılsa yetecek..bzaı arkdaşlar var evde uygulayıp sonuç alanlar,ama senin saçın siyah ve çok riskli,çok dikkat et ..

aslında çokda siyah bşy değil boyayalı çok oldu aktı kendim açıcıyla açsam kahvemsi bi renk çıkarmış ortaya

bu saç rengi kestane ama aralarda daha açık balyajlar var gibi duruyor.evde yapabileceğine emin misin canım?saçın siyahsa biraz zor olacak ama en açık sarı tonlarıyla boyayıp 1-2 ton açarak buna yakın bir renk elde edebilirsin belki.

hmm evet o renk sana güzel olur.şimdiiii o rengi nasıl yapabileceğini düşünelim...açıcı kullanabilirsin ama süresini iyi ayarlaman lazım çünkü kutunun üstündeki sürede bekletirsen büyük ihtimal turuncu olucak saçların.o rengi yakalamak için tekrar boyaman gerekicek.açıcı kullanmadan en açık sarı tonlarında boya alıp da açabilirsin ama o da tek seferde bu renge getirmez saçını 2-3 kere yapman gerekir ama en azından kontrollü olur bir seferde tupturuncu saçlarla çıkmazsın :)

hmm evet o renk sana güzel olur.şimdiiii o rengi nasıl yapabileceğini düşünelim...açıcı kullanabilirsin ama süresini iyi ayarlaman lazım çünkü kutunun üstündeki sürede bekletirsen büyük ihtimal turuncu olucak saçların.o rengi yakalamak için tekrar boyaman gerekicek.açıcı kullanmadan en açık sarı tonlarında boya alıp da açabilirsin ama o da tek seferde bu renge getirmez saçını 2-3 kere yapman gerekir ama en azından kontrollü olur bir seferde tupturuncu saçlarla çıkmazsın :)

palette yoğun açıcı demiş bi arkdş o nasıl bşy onu nasıl uygulicam

palette yoğun acıcıylaaçım ama ne kadar bekletcem onu kafamda yanma gbi bişyyapmaz saçlarımda dimi

koyu kumral gibi geldi bana saçları ama aralarda gölgede var gibi yada güneşen mi açılmış ışıltılı kahve vardı sanırım ona boyatabilirsin acıcı kullanacaksanda çok bekletme derim

koyu kumral gibi geldi bana saçları ama aralarda gölgede var gibi yada güneşen mi açılmış ışıltılı kahve vardı sanırım ona boyatabilirsin acıcı kullanacaksanda çok bekletme derim

kafam çok karıştı ben kararımı verdim bu renk olcak ama bu renk ne ?? adı sanı ne :D

Back