Bence üst üste bu kadar boyamamalısınMerhabalar. Sırf bu konu için üye oldumBir maceraya atıldım ve senelerdir boyamadığım saçlarıma kıydım Ne yazıkki sonuç böyle oldu.. Beğenmedim çikolata kahve hevesim vardı ne zamandır. Uyguladım ama bu kadar zor tutacak bir renk olduğunu bilmiyordum saçlarım resmen gölgeli gibi oldu. 2 hafta kapatır umuduyla tekrar boyamayı düşünüyorum. Aklımdaki renkleri ve saçımın resimlerini ekleyeceğim. Lütfen bana yardımcı olabilecek bir öneride bulunun. Başka renklere de açığım ben sadece aklımdakileri göstereceğim ilki ilkoryalle açılıp küllü kumral ile cilalandı. İkinci çikolata kahve uyguladıgım hali.. ikincide komple kapatacak bir renk istiyorum
İşte düzeltmeye calısıyorumBence üst üste bu kadar boyamamalısın
Ay ben çok begendimİşte düzeltmeye calısıyorumdaha da ugrasacak cesaretim kalmadı
Şu su dalgası olan fotoğraftaki renge bayıldım. Kendi kendinize bu rengi tutturmanız büyük başarı. Bence bir süre bu şekilde kullanın. Baktınız içinize sinmedi tekrar boyarsınız. O arada saçlarınız dinlenmiş olur.Merhabalar. Sırf bu konu için üye oldumBir maceraya atıldım ve senelerdir boyamadığım saçlarıma kıydım Ne yazıkki sonuç böyle oldu.. Beğenmedim çikolata kahve hevesim vardı ne zamandır. Uyguladım ama bu kadar zor tutacak bir renk olduğunu bilmiyordum saçlarım resmen gölgeli gibi oldu. 2 hafta sonra kapatır umuduyla tekrar boyamayı düşünüyorum. Aklımdaki renkleri ve saçımın resimlerini ekleyeceğim. Lütfen bana yardımcı olabilecek bir öneride bulunun. Başka renklere de açığım ben sadece aklımdakileri göstereceğim ilki ilkoryalle açılıp küllü kumral ile cilalandı. İkinci çikolata kahve uyguladıgım hali.. ikincide komple kapatacak bir renk istiyorum
Son foto ,dalgalı saç olan son hali mi ? Evetse bayıldım çok güzel olmuşMerhabalar. Sırf bu konu için üye oldumBir maceraya atıldım ve senelerdir boyamadığım saçlarıma kıydım Ne yazıkki sonuç böyle oldu.. Beğenmedim çikolata kahve hevesim vardı ne zamandır. Uyguladım ama bu kadar zor tutacak bir renk olduğunu bilmiyordum saçlarım resmen gölgeli gibi oldu. 2 hafta sonra kapatır umuduyla tekrar boyamayı düşünüyorum. Aklımdaki renkleri ve saçımın resimlerini ekleyeceğim. Lütfen bana yardımcı olabilecek bir öneride bulunun. Başka renklere de açığım ben sadece aklımdakileri göstereceğim ilki ilkoryalle açılıp küllü kumral ile cilalandı. İkinci çikolata kahve uyguladıgım hali.. ikincide komple kapatacak bir renk istiyorum
Tamamen talihsizlik eseri o renk çıktı ortayaŞu su dalgası olan fotoğraftaki renge bayıldım. Kendi kendinize bu rengi tutturmanız büyük başarı. Bence bir süre bu şekilde kullanın. Baktınız içinize sinmedi tekrar boyarsınız. O arada saçlarınız dinlenmiş olur.
Evet son haliniSon halini miGercekten mi
Heh işte anlatmaya calıstıgım buydu. O koyuları acıp tekrar boyamam gerekiyordu. Bende ugrasmadım kolaya kactım komple geri kapatayım dedim kapatamadım böyle olduCiks ikiside olmamış üzgünüm. Ikincide aralardaki koyular kötü duruyor. O koyulari da digerleri ile ayni renk yapamaz misiniz
İyiki öyle sanmissiniz da iyiki böyle olmuşTamamen talihsizlik eseri o renk çıktı ortayaSaf ben sanıyordum ki hemen kapanacak gözüm alışmaya başladı gibi bakalım
Çok teşekkür ederimEvet son halini
O kadar güzel olmuş ki
Güneş gibi
Artık böyle koyulu acıklı hayalet geçişli şeyler moda amaHeh işte anlatmaya calıstıgım buydu. O koyuları acıp tekrar boyamam gerekiyordu. Bende ugrasmadım kolaya kactım komple geri kapatayım dedim kapatamadım böyle olduikincide diyorum kapanır belki
Geçişler kötü olmasa iyiydi. Ben tek renk dogalliktan yanayım. O açık renk var ya koyunun içinde gercekten enfes bir renk olmuş. Aynı renk olur umarim ikinci kapanışta. Ve... eklemeyi unutmayin sonra merak ediyorumHeh işte anlatmaya calıstıgım buydu. O koyuları acıp tekrar boyamam gerekiyordu. Bende ugrasmadım kolaya kactım komple geri kapatayım dedim kapatamadım böyle olduikincide diyorum kapanır belki
Tamamdır bu halini beğenenlere söz atacağımGeçişler kötü olmasa iyiydi. Ben tek renk dogalliktan yanayım. O açık renk var ya koyunun içinde gercekten enfes bir renk olmuş. Aynı renk olur umarim ikinci kapanışta. Ve... eklemeyi unutmayin sonra merak ediyorum
Işıltılı gibi ara ara açılmalar istemiştim. Eşim arkalarını yaptı ama tutamları kalın aldığı için iğrenç bir turuncu olmus ve diplere olan mesafeyi ayarlayamamısArtık böyle koyulu acıklı hayalet geçişli şeyler moda amaen azından ombreli igrencliklerden güzel
Fotoğrafta olduğu gibi değil mi yani gerçekte ? Fotoda bahsettiğiniz gibi kötü gorunmuyorIşıltılı gibi ara ara açılmalar istemiştim. Eşim arkalarını yaptı ama tutamları kalın aldığı için iğrenç bir turuncu olmus ve diplere olan mesafeyi ayarlayamamısel birliği ile sacın anasını ağlatmıs olduk. Dedim kuaföre fazla diye para vermek istemedin ugras dur şimdi aynı hesaba geliyor
Şu detayları görmezsek sonuç finaldeki gibiFotoğrafta olduğu gibi değil mi yani gerçekte ? Fotoda bahsettiğiniz gibi kötü gorunmuyor