Saç Kesim Şekilleri bu saç modelini nasıl yapabilirim?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
kızlar benim saçım ince ve düz ama bu saçı elde edebiliyorum 19 mm maşayla..
yapmanız gereken maşayı hep aşağı doğru tutmak bu 1, 2.si kalın parçalar almak ve onları tuttuğunuz şekilde buruk bi şekilde maşaya sarmak.yani düzeltmeden,3.sü de saçınızın dibinden başlayarak maşaya sarmak sonra klipsini üstüne kapatmak..
böylece doğal dalgalı saçlar elde edebilirsiniz saçım ince telli ve düz olmasına rağmen ne jöle ne köpük ne sprey olmadan en az 2 gün gidiyo bu saç..
yapmamanız gerekense saçınızı maşaya tutturup o şekil döndürmek ve ince parçalar alıp düzelterek yapmak o zaman düğün saçı bukleleri gibi olur..

ben de bu saçı çok beğeniyorum,kuaförde 2 kez yaptırmak istedim maşayla bukle bukle oldu saçlarım hiç sevmedim.yapamıyorlar.bu çok doğal duruyor.

o jole kullanmıor eger dogal olsun istıosann sadece maşayla yap 10 sn beklet innce maşayla ben hep yapıorum ve çok guzel oluo =))

ya arkadaşlar bana sinem kobalın saçında su dalgası var gibi geldi.Ama yinede işin uzmanı birine sorun.Çünkü maşayla falan pek olucak gibi dalgalar yok.Kendi doğal saçıda dadı dizisinde selenada falan böyle değildi o yüzden saç dalgası yaptırmıs olabilir gibime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…