Saç Kesim Şekilleri bu saç modelini nasıl yapabilirim?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Nyx8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2010
91
0
36
Ankara
~ img205.imageshack.us/img205/5650/23258100001309042545707.jpg
~ img293.imageshack.us/img293/3847/38052117630474951404100.jpg

mesaj sayım yeterli olmadığı için direkt olarak resmi koyamadım kusura bakmayın... =)))

Son düzenleme:

bunlar dimi canım.bence bu doğal saçı sinem kobalın yinede bilmiyorum..

Doğal olmadığını biliyorum, küçükken dadı dizisinde oynarken saçları koyulaşmaya başlamıştı ve röfle yaptırıyordu o dizide bile röfleli kullanıyordu. Bu dalgasını elde etmek için de saç maşası kullanabilirsin. Yada ısıtmalı bugide, sonra da jölele.

bunlar dimi canım.bence bu doğal saçı sinem kobalın yinede bilmiyorum..

Teşekkür ederim fotoğraflar için yaa... :içelim:

Saç maşasıyla yapmaya çalıştığımda bukle oluyor ama böyle olmuyor... mafoldumben jöle yerine sprey kullansam olmaz mı?

muhtemelen sarış seklinden dolayı bukle oluyordur. saçları sararken üstüste sarmamaya dikkat edin.

ince maşayla yapılıp dağıtılmış olabilir..
banyodan sonra hafif jölelesen uçlarını topuz yapıp yatsan belki bu şekli elde edebilirsin.

yaa bende tam bu konu üzerine konu açmayı düşünüodum arkadaşım ..

:))

çok seviyorum bu saç şeklini doğal hali deil yapılı ama nasıl yapıolar da hem çok düzgün hem dağınık dalgalar çok hoş duruyo yaaa ama nasıl yapıcam:bbo:

ince maşayla yapılıp dağıtılmış olabilir..
banyodan sonra hafif jölelesen uçlarını topuz yapıp yatsan belki bu şekli elde edebilirsin.

benim saçım çok düz olduğu için işe yarayacağını sanmıyorum olsa bile kısa bi süre sonra bozuluyor...

doğal hali olmadığına emin misin canım? bilmiyorumkismile

peki kızlar bu nasıl yapılır ya tam istediğim gibi bi dalga bunu kesin öğrenmem lazım ya çok hoş duruyo

Yada saç kurutma makinan var ise wigolu,köpükleyip wio ile kıvırcıklaştırıp,önlerini fön makinası ile düzleştirebilirsin..Aynısı olur,zor değil..sadece ıslak bir görünüm vermen gerekiyor,onu da köpük ile sağlayabilrisin:hulya:

çok teşekkür ederim cnm wigo dediğim kalın dişleri olan tarak gibi olan şey diğilmi..deniycm çok saolbayanssulusmile

bu salar wag maşa ile çok rahat yapılır... almayı çok istiyorum ama internetten başka biyerde satışını bulamadım... boshayallersmile

Eklentiler

• $BAB-2267.jpg
    7,1 KB · Görüntüleme: 72
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…