Saç Kesim Şekilleri Bu Saç Modelini NAsıl Elde Ederim? İzmitte iyi bir kuaför aranıyorr

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

HcRt_

♥uNutuLmu$muyduM ?
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
653
5
116
Kocaeli
arkadaslar sacımın aynı bole olmasını ıstıyorum ondeki perçem falan aynısı olsun ama
hangi kuaföre gittimse beceremiyor sizce nerede yaptırayım izmitte bildğnz iyi bi kuaför var mı bunu kesin yapabilir dediğiniz..?

Son düzenleme:
canım bu saçta zor olan bir şey yok ki perçem kesitireceksin arkasını hafif krepe ile kabartıp önlerini dışa fön çektireceksin yada düzleştiriciyle kendinde yapabilirsin.

güzelim bu modelde ne var ki, klasik bol katlı bir kesim bu.
perçemin şekli kesimden değil maşa ile verilen şekilden kaynaklanıyor. hatta pek perçem sayılmaz bile o... saçın öndeki en kısa katını maşayla geriye kıvıracaksın. saç katlı kesim olduğu için diplere atacağın az bir krepe çok hacimli gösterir. bir de taft'ın yeşil saç spreyini (hacim veren) kullanmanı öneririm.

ilk fotoğrafta tepesindeki kısa katları önüne doğru tarayıp, sola ayırmış kahkül gibi dursun diye.

cumhuriyet parkının orda taksi durağı varya okulun arasındaki değil ama öbür taraftaki köşede büfe var 4yada 5.dükkan volkan var genç bi çocuk kesimi güzel genelde genç öğrenciler gidiyo oraya ben 2 kez gittim çok güzel yaptı
bide belsa plazada yüksel var
ama kesim için volkanı tercih et

dolgun mu durmuyor? sorun buysa canım diplerini havalandırmak için duş sonrası saçlarını öne eğilerek kurutmanı ve diplerine o dediğim spreyden sıkmanı öneririm.

dolgun mu durmuyor? sorun buysa canım diplerini havalandırmak için duş sonrası saçlarını öne eğilerek kurutmanı ve diplerine o dediğim spreyden sıkmanı öneririm.

hem dolgun durmuyor hemde kimse bu şekli veremiyor ben anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…