Saç Kesim Şekilleri Bu saç modeli nasıl sizce ?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

ChocoLate

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2012
70
2
96
İzmir
Merhaba bayanlar ben daha önce açtığım konuda da belirtmiştim ben saçlarımı undercut hairstyle yaptım 6ay kadar kullandım ve artık saçlarımı değiştirmeye uzatmaya karar verdim fakat bilrsiniz ki şuanki saçımın bir kısmı kısa diğer kısmı uzun kısa olan yeri bayadır kesmedim oyüzden uzadı biraz geri tarafıda kestirmeyi düşünüyorum ama saçlarım benim fena kıvırcık ve ortalıkta da bonus bir şekilde dolaşmak istemiyorum =). İnternetten tesadüfen buldum bunu sizce nasıl yani yakışır mı bir bayana? Ben bronz tenliyim birde. Ayrıca dediğim gibi benim saçlar kıvırcık ben böyle dalgalı nasıl yapıcam ? :26:

Bence iki kere daha düşün çünkü kıvırcık saçlara tavsiye edilecek en son model kısa kesimlerdir.

Bu saçı kesinlikle deneme canım kıvırcıksan saçlarını uzat derim ben
Bu modelin saçı her ne kadar doğal gibi dursa da aslında bi ton işlemde geçiyor

saçlarım cok kıvırcık demişsin bu resimdeki sac modeli kuaförden cıkmıs yani sende hergün yapmak zorunda kalırsın bence kısa kestirmemelisin yada iyice bir düşünmelisin...

Kızlar ben zaten saçımı uzatmak istiyorum sırtıma belime kadar baya bir uzun istiyorum ama şuanki saç modelim aynen şöyle..

Benimki bundan biraz daha uzun. yani saçlarımın eşitlenmesi için her halukarda kestirmem gerekicek düzgün bir model olsun istiyorum oyüzden. Napıyım ben şimdi peki ? kısa kestirsemde dediğiniz gibi hergün saçlarıma 1saat ayırmam gerekicek nerdeyse böyle olması için. Saçlar uzayana kadar şapkaylada dolaşamam ki

anam kız sen bu modeli kestirip kullandıysan sana hiç bir saç modeli zor meşakkatli gelemez benceyaptır şekerim istediğini

cok cesaretlsın vallahı bence de ıstedıgın gıbı kestır

ay sen bu modeli yaptırdıktan sonra her modelı deneyebılırsın derım:)cesaretine hayran kaldım

canım sen bu modeli nasıl kullandın yaa. bunu kullandıysan öbürünü kesin kullanırsın kestir gitsin kökü bizde gene uzar..bende bir ara baya bir kısalttırmıştım aslında kuaförün gazabına uğradım diyebilirim .korktuğum gibi olmadı bazen bağladım bazen fön çektirdim idare ettim..

Aslında çok rahat çok güzel bir model tavsiye ederim herkese. Doğru sylüyorsun kökü bende zaten ki maşşalaah saçlarımda pek hızlı uzar. Haftaya evime dönüyorum gider gitmez kuaförüme gidip kestircem. Zaten adam işinin ehli harikalar yaratıyor. O güzel birşeyler çıkarır yine ortaya nasıl olsa =))

bonus saçlara bayılırımmm eğer göze aldıysan bence hiç durma kestir benim saçlarım dalgalı kestirsem senin istediğin şu resimdeki gibi olur ama bende bonus seviyorum işte

bonus saçlara bayılırımmm eğer göze aldıysan bence hiç durma kestir benim saçlarım dalgalı kestirsem senin istediğin şu resimdeki gibi olur ama bende bonus seviyorum işte

Bende severim bonusu bir dönemde bonus olarak kullanmistim sacimi kabartmak icin elimden geleni yapiyordum :)) bir sureden sonra sıktı. Oyuzden bonusa pek sicak degilim suan. Ama basa gelen cekilir kullanicam bir sure oyle. :)

Tekrar merhaba bayanlar sacimi hala kestirmedim :44:kestirsemmi bu model o konudada supheye dustum uzatsammi bilemedim. Hani size suanki sac modelim diye gosterdigim foto vardi ya tekrar o modele donsem nasil olur sizce. siz nasil buldunuz o sac modelini ? ayni modelden birkac foto daha ekleyim boylece bir fikir edinirsiniz. =)))

Son düzenleme:
bak bacım bence aynen resimdeki gibi kestir ama sen kıvırcıklarını tepende toplama, saçı nı ortadan ikiye böl yanlara bırak kıvırcıkları. hem o kesilen yan fauller kapanır hemde saçın kabarmaz CİDDİYİM.
KESİTİRİRSENDE RESİM EKLE BÖYLE KURU KURU OLMAZ BAKALIM

Kullanımı çok zor ya bu modellerin.Gerçekten çok güzel ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…