anam kız sen bu modeli kestirip kullandıysan sana hiç bir saç modeli zor meşakkatli gelemez benceyaptır şekerim istediğini
Kızlar ben zaten saçımı uzatmak istiyorum sırtıma belime kadar baya bir uzun istiyorum ama şuanki saç modelim aynen şöyle..
Eki Görüntüle 474720
Benimki bundan biraz daha uzun. yani saçlarımın eşitlenmesi için her halukarda kestirmem gerekicek düzgün bir model olsun istiyorum oyüzden. Napıyım ben şimdi peki ? kısa kestirsemde dediğiniz gibi hergün saçlarıma 1saat ayırmam gerekicek nerdeyse böyle olması için. Saçlar uzayana kadar şapkaylada dolaşamam ki
Kızlar ben zaten saçımı uzatmak istiyorum sırtıma belime kadar baya bir uzun istiyorum ama şuanki saç modelim aynen şöyle..
Eki Görüntüle 474720
Benimki bundan biraz daha uzun. yani saçlarımın eşitlenmesi için her halukarda kestirmem gerekicek düzgün bir model olsun istiyorum oyüzden. Napıyım ben şimdi peki ? kısa kestirsemde dediğiniz gibi hergün saçlarıma 1saat ayırmam gerekicek nerdeyse böyle olması için. Saçlar uzayana kadar şapkaylada dolaşamam ki
bonus saçlara bayılırımmm eğer göze aldıysan bence hiç durma kestir benim saçlarım dalgalı kestirsem senin istediğin şu resimdeki gibi olur ama bende bonus seviyorum işte
Tekrar merhaba bayanlar sacimi hala kestirmedim :44:kestirsemmi bu model o konudada supheye dustum uzatsammi bilemedim. Hani size suanki sac modelim diye gosterdigim foto vardi ya tekrar o modele donsem nasil olur sizce. siz nasil buldunuz o sac modelini ? ayni modelden birkac foto daha ekleyim boylece bir fikir edinirsiniz. =)))
Eki Görüntüle 491839 Eki Görüntüle 491840 Eki Görüntüle 491841 Eki Görüntüle 491842
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?