• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu sabah tatile gidecegiz ama dis agrimdan yerimde duramiyorum

Enfeksiyon mu var acaba diş etinde tuzlu suyla geçici olarak hafiflemiş çünkü. Diş etlerin curukten dolayi iltihaplanmis olabilir.Ağrıyan tarafa baksana diş etinde beyazlama var mı diye.

Beyazlama Yok hic uyumadim ve yola cikicaz smdi agri haff suan baya eczaeden bikac iilac alacagm insallah tatilde idare eder beni . Geceleri cok agriyor . Internetten arastrdim gece basinc yatinca artiyormus kan basnci ondan cok agriyormus cidden yatinca artiyor

O zaman tatilde dik tut yastığını uzanmamaya çalış, benim reflum var bu yüzden tamamen uzanmam yatarken yastık hafif dik durur hep. Tuzlu suyla gargara yap arada. Geçmiş olsun ve iyi tatiller umarım agrin olmaz rahat bir tatil gecirirsin.

Geçmiş olsun canım, o ağrı yarın geçer dişler ve dişetlerin bayağı hırpalandığı için böyle ağrıyor olmalı. Ibuprofen yada paracetamol içerikli ağrı kesiciler çok etkili oluyor, kesinlikle tatile giderken yanında bulundur ve yiyeceklerine dikkat et, ne aşırı soğuk nede sıcak tüket.

Back