- 24 Aralık 2011
- 2.723
- 3.865
- 133
- Konu Sahibi prettymamyy
-
amııııııııııııııııınnnnnnnnn .. Valla canım takmamaya calısıyoruz ama ıste ıkımızde cok ıstıyoruz . Ay Rabbı hayırlısıyla hayırlıysa versın Insallah. Insanın ıcı burkuluyor ıster ıstemez
zeytın sana BAYILIYORUM :* actıgım butun konulara ve takıp ettıgım konularda dahıl olmak uzere o kadar tatlı ve olumlu yorum yapıyorsun kıı ! :) Allah senden razı olsun olsun canımm. Tavsıyelerını dıkkate alıcamBir de buscopan plus hiç denediniz mi? Hem kasılmaları gevşetiyor, hem de bu Plus olanında mideye zararsız tür ağrı kesici olan parasetamol var (tabi bu maddeye özel olarak alerjiniz yoksa kullanın). Bu Plus olanın yanında pek ilave ağrı kesici tavsiye edilmiyor doz aşımı olmasın diye.
Sadece buscopan da var, o parasetamol içermiyor, sırf gevşetici, onu da alıp kendi ağrı kesiciniz yanında kullanabilirsiniz.
Iyi geceler. :)
ıyı geceler canım :) Allah rahatlık versın :) tekrardan coook cok cok tesekkur ederım :)Iyi geceler. :)
ıyı geceler canım :) Allah rahatlık versın :) tekrardan coook cok cok tesekkur ederım :)
:))Sana da. Asil ben tesekkür ederim cok yararli bir topik oldu. Tekrar gecmis olsun.
Ay canım benim utandırdın beni çok mahcup oldum şimdizeytın sana BAYILIYORUM :* actıgım butun konulara ve takıp ettıgım konularda dahıl olmak uzere o kadar tatlı ve olumlu yorum yapıyorsun kıı ! :) Allah senden razı olsun olsun canımm. Tavsıyelerını dıkkate alıcam
gectı cok sukur canım cok sukur bugun agrı var ama blantım yok :) valla Allah razı olsun cok sukur hersey yolunda. Evet benım ıcın endıselendıgını gormustum valla cok destek olmustunuz hepınız cok sukur su an hıc bır sıkıntımız yok :)Ay canım benim utandırdın beni çok mahcup oldum şimdiProfil fotonu da değiştirmişsin, şimdi tanıdım, kusura bakma ne olur bazen kafam çok dağınık oluyor.. Ben senin için çok endişelenmiştim o zaman, benzer bir konuda da bahsini geçirmiştim hatta, neyse şimdi girmeyeyim o konulara belki yine okuyan olur oralardan Ama içime dert olmuştu inan durumun o akşam, kötü bir şey oldu sanmıştım, üzerine de cansunun konusu okuduğumdan, sen iyi haberini yazdıktan sonra bile dönüp yorum bile yapamamıştım.
Ama benim yorumlarımı tatlı ve olumlu buluyorsan o senin güzel görüşündendir. Ne yalan söyleyeyim niyetler iyi olsa da, bazen bazı konularda ters de yazıyorum kendimi tutamayıp
İnşallah ağrın, bulantın da geçmiştir bu arada
Atlatmana çok sevindimgectı cok sukur canım cok sukur bugun agrı var ama blantım yok :) valla Allah razı olsun cok sukur hersey yolunda. Evet benım ıcın endıselendıgını gormustum valla cok destek olmustunuz hepınız cok sukur su an hıc bır sıkıntımız yok :)
ı Çok teşekkür ederim canım benimAtlatmana çok sevindim
Hamile kaldiğınızda da adet olmanız gereken günlerde adet sancınız oldu mucanım bekarken su torbasıyla yerlerde surunurdum senın gıbı karnıma baglı dolanırdımagrıyı alıyor evet ama yumurtalıklara zararlı gercekten calısmasını yavaslatıyor.. Ve benım bu sorunum gercekten var evlendıkten sonra ortaya cıktı. Dedım ya ayaklarımda pofudukla heryerımde battanıye dolanıyorum etrafta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?