- 10 Haziran 2014
- 599
- 809
- 123
- Konu Sahibi prettymamyy
-
adetle beraber tam temızlık ıcın detox olarak duymustum agrı kesecegını hıc duymamıstım canım valla cok ıyı oldu bu konuyı acmam hepsnı not edıyorum uyacagım bakalım Insallah ıse yararAdetin gelmeden bir hafta önce civanpercemi veya adacayina basla ve adetin bitesiye kadar günlük iç. Tv de doktorun biri tavsiye etmisti. Bu bitkilerde hormonmu neyse birsey varmış
Sıcak tut kendini battaniye ört iyi geliyor..Kızlar anne tarafına cekmısım adet sancım cook fazla hemde asırı mıde bulantısı ve afedersınız durmadan kusmam oluyor. Bırsey yıyıp ıcemıyorum ve bu ıkı gun suruyor. Uyutmuyor bekarkende boyleydı kadın doguma gıttıgımde normal dedı.. Su an agrıdan oluyorum agrı kesıcıler ıse yaramıyor bu saatte ne yapıcam bılemedım.. Tavsıyesı olan var mı ??
(acıle gıt dıyecekler olacak ama vurdukları ıgne sadece 2 saatlık uyusturuyor sadece. Bıtkısel cozumu olana var mı.)
valla bu ılk gunu kendımı sıcak tutuyorum canım ama sıcak su kullanmıyorum. Vermıdon kullanıyorum su an. Iı ıse yaramıyor dedım ya bana kalsa 10 15 tane ıcecem esım kızıp saklıyor o halde bıle 5 6 tane ıctım. Yuruyusu nasıl yapıyorsun benım bacaklarım tirtir titriyorAy bende çok ağrı çekerim mesela şuan
Sıcak su torbasını bulanlardan Allah razı olsun öyle iyi geliyor ki karnına sakıncalıysa beline koy bacaklarına koy falan ben onsuz geberiyorum valla.
Ben sana yürüyüş yapmanı tavsiye ederim hatta ağrırken bile çok iyi geliyor. Ağrı kesici olarakta novalgin kullanıyorum ben bana iyi geliyo size gelir mi bilmem.
Allah razı olsun canım sagolasın.. Ayy valla bıraz hafıfledı Agrı kesıcı ıctım yıne bu haplar bana zarar olarak gerı donecek ama ne yapım kı..Ayagina sicak su kesesi koy.varsa apranaks iyi gelir.
Bu sancilar saglikli bir kadin oldugunu gosterir rahim kasilip fazla kanamayi onluyor bu kasilmalari biz sanci olark algiliyoruz.
Ilik dusta iyi gelir gecmis olsun
Allah razı olsun canım sagolasın.. Ayy valla bıraz hafıfledı Agrı kesıcı ıctım yıne bu haplar bana zarar olarak gerı donecek ama ne yapım kı..Ayagina sicak su kesesi koy.varsa apranaks iyi gelir.
Bu sancilar saglikli bir kadin oldugunu gosterir rahim kasilip fazla kanamayi onluyor bu kasilmalari biz sanci olark algiliyoruz.
Ilik dusta iyi gelir gecmis olsun
canım benım anne tarafı tamamen boyle annemı hastaneye zor yetıstırılermıs 3 cocugu var hala agrı ceker. Adetten bır gun once acayıpp ıstahım acılıyor adet oluncada ceremesını cekıyorum. Allah razı olsun canım tesekkurler :)Sıcak tut kendini battaniye ört iyi geliyor..
Geçmiş olsun bendede çok ağrı olur ama bulantı kusöa olmaz neden oluyor acaba bence normal değil bi araştırın isterseniz ilk defa duyuyorum..
ayy canım keske keske hamıle olsamda 2 katını ceksem keskeIste dogum sancisi bu sanciya benziyor.
Onun icin dogumda daha güclü durdum ben. Bulanti sancidan da olabilir hormonal da olabilir. Her adetimde kusardim. Hamileligimde de hep bulanti cektim.
nedir biz kadinlarin cektigi
ayy canım keske keske hamıle olsamda 2 katını ceksem keske
valla bana kalsa hem sımdı hamıs olmaya ısterım canımAmin insallah vakti gelince olursun.
kas gevsetıcı hap hıııc aklıma gelmezdı gercekten. Cok mantıklıAgrı kesici ve kas gevşetici iç ikisini birdenyapılan iğnelerde öyle kas gevşetici rahatlatır biraz bide sıcak su torbası geçer inş.
Çok iyi gelicekkas gevsetıcı hap hıııc aklıma gelmezdı gercekten. Cok mantıklıtesekkur ederım canımmm Allah razı olsun :)
yarın eczaneyı ve aktarı toplayıp eve gelıcemÇok iyi gelicekkas gevşetici candır
valla bana kalsa hem sımdı hamıs olmaya ısterım canımkoskaca bır senedır ıstıyoruz tık yok
Şu an için kendimi yerinize koydum, ağrı kesici, ilk gün değilse sıcak su torbası (ilk gün zararlıymış diye biliyorum) ve papatya çayı dışında hafifletici bir şey düşünemedimKızlar anne tarafına cekmısım adet sancım cook fazla hemde asırı mıde bulantısı ve afedersınız durmadan kusmam oluyor. Bırsey yıyıp ıcemıyorum ve bu ıkı gun suruyor. Uyutmuyor bekarkende boyleydı kadın doguma gıttıgımde normal dedı.. Su an agrıdan oluyorum agrı kesıcıler ıse yaramıyor bu saatte ne yapıcam bılemedım.. Tavsıyesı olan var mı ??
(acıle gıt dıyecekler olacak ama vurdukları ıgne sadece 2 saatlık uyusturuyor sadece. Bıtkısel cozumu olana var mı.)
amııııııııııııııııınnnnnnnnn .. Valla canım takmamaya calısıyoruz ama ıste ıkımızde cok ıstıyoruz . Ay Rabbı hayırlısıyla hayırlıysa versın Insallah. Insanın ıcı burkuluyor ıster ıstemezDaha 1 sene olmus
insallah Allah gönlünüze göre versin. Cok stres yapmadigim ay hamile kalmistim. Olursa olur olmazsa da ise başlarim dedigim ay olmustu.
Demek zamani var. Tez zamanda o günleri görün. Tüm isteyenler görsün insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?