- 19 Mart 2019
- 566
- 667
- 18
- 33
- Konu Sahibi Merakliiiiiiiiii
-
Dusükmü yaptin? Ruyandami düsük yaptin :)Acaba bi doktora mı görünsem
Ya birkaç gecedir rüyamda pıhtı kanama görüyorum. Acaba düşük falan mı yapcam? Ne zaman böyle bi rüya görsem hep adet olurdum. Şimdi hamileyim adet falan olmam imkansız. Aklima ilk gelen şey de bu düşük mevzusu oluyoDusükmü yaptin? Ruyandami düsük yaptin :)
Yapabilceģin birsey yok bilincaltinla ilgili birseydir belki. Tersi olur diye dusün. Nasip neyse o olur insallah olmaz birsey.doktorluk durumun ruyayla ilgili degilde sagliginla ilgiliyse git tsbikiYa birkaç gecedir rüyamda pıhtı kanama görüyorum. Acaba düşük falan mı yapcam? Ne zaman böyle bi rüya görsem hep adet olurdum. Şimdi hamileyim adet falan olmam imkansız. Aklima ilk gelen şey de bu düşük mevzusu oluyo
Inşallah düşündüğüm şeyler olmaz off ne zormus yarabbimYapabilceģin birsey yok bilincaltinla ilgili birseydir belki. Tersi olur diye dusün. Nasip neyse o olur insallah olmaz birsey.doktorluk durumun ruyayla ilgili degilde sagliginla ilgiliyse git tsbiki
Takdir neyse o olur. Sen simdi niye boyle dusunuyorsun ki. Guzel duşun olumsuz dusunmek seni nereye goturebilir?Inşallah düşündüğüm şeyler olmaz off ne zormus yarabbim
Eşim de öyle söyledi. Hamile olduğun için korkutuyorlar kafana takma dua et dedi ama ne bileyim. Bekarken ne zaman adet olduğumu gorsem gercekten adet olurdum. O gunler geldi aklima bir an. Insan hamileyken daha da takıntılı oluyorHamilelikte daha fazla rüyalar görürüz. 7 Ayetel Kürsi mutlaka okuyup öyle yatın derim
Haklisiniz. Neyi düşünürsen onu çekersin diyorlar. Dediginiz gibi nasip.Takdir neyse o olur. Sen simdi niye boyle dusunuyorsun ki. Guzel duşun olumsuz dusunmek seni nereye goturebilir?
Korktuğunu yaşar insan. Hayirlisini iste insallah
Evet malesef ki öyle... 3 aydan sonra biraz daha rahatlıyor insan. Bebeğim karnımda sağlıklı ve sağlıkla gelicek inşallah diye kendinizi uyandığınızda motive edin iyi geliyor. Bir de bebeğiniz için elinizi karnınıza koyun Ya Musavvir ismini zikredin. Gerisini Allah a bırakın. Hersey güzel olucakEşim de öyle söyledi. Hamile olduğun için korkutuyorlar kafana takma dua et dedi ama ne bileyim. Bekarken ne zaman adet olduğumu gorsem gercekten adet olurdum. O gunler geldi aklima bir an. Insan hamileyken daha da takıntılı oluyor
Allah razı olsun sagolun dediginizi yapcmEvet malesef ki öyle... 3 aydan sonra biraz daha rahatlıyor insan. Bebeğim karnımda sağlıklı ve sağlıkla gelicek inşallah diye kendinizi uyandığınızda motive edin iyi geliyor. Bir de bebeğiniz için elinizi karnınıza koyun Ya Musavvir ismini zikredin. Gerisini Allah a bırakın. Hersey güzel olucak
Evet öyle derler. Ama 2-3 gün ard arda görünce aklıma bekarken gordugum ruyalar geldi. Ne zaman kanamali ruya gorsem ardindan gercekten adet olurdum. Şimdi hamileyim ne adeti diye düşündüm. Ardından düşük korkusu başladıKan gormek ruyayi bozar derler.. bi anlami kalmaz gordugunun derler.. bebegi kaybetme korkusu yasiyosan bilincaltina yerlesmistir piskolojik olabilir bu ruyalar cok takilma derim.. yinede doktora git rutin kontrol yaptir hersey yolundami ogren icin rahatlar..
Bi an anlatma ihtiyacı hissettim. Belki benim gibi olan varsa diye yazdım. Insan hamileyken cok takıntılı oluyor malesefGebelikte kabus gormek cok normalmis.
Ayrica ruyalari anlatmamak daha iyi diye biliyorum. Stress yapmamaya calisin.
Bilincaltimizda kalanlar ruyalarimiza giriyor genelde.. bende bikeresinde ust uste 3 gun bi ruya goruyodum ama gordugum bi digerinin devamiydi resmen kaldigim yerden devam ediyodumEvet öyle derler. Ama 2-3 gün ard arda görünce aklıma bekarken gordugum ruyalar geldi. Ne zaman kanamali ruya gorsem ardindan gercekten adet olurdum. Şimdi hamileyim ne adeti diye düşündüm. Ardından düşük korkusu başladı
Haklisiniz. Bilinçaltına koyduğumuz herşey gece ruyada önümüze koyuluyor. Sizinki daha bi güzelmiş amaBilincaltimizda kalanlar ruyalarimiza giriyor genelde.. bende bikeresinde ust uste 3 gun bi ruya goruyodum ama gordugum bi digerinin devamiydi resmen kaldigim yerden devam ediyodumcok kafama taktigim bi mevzuydu bilincaltimda yer etmis film izliyo gibiydim geceleri ruyamda artik ruyamda bildigin bu ruya demeye basladim farkindaydim ruyada oldugumun cunku ben buraya nasi geldim hatirlamiyorum diyodum kafamdakileri atinca gormedim daha hani yine arada goruyorum ama bilincalti diyip geciyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?