- Konu Sahibi minikmeleklerim
slm kızlar ben 2+1 giriş kat odaları geniş halıflexli ve yaklaşık10-15 yıllık bi evde kiracı olarak oturuyorum evlendiğimden beri. ev dediğim gibi güzel ama ne yazıkki karanlık diğer evlere göre haliyle . ev sahibim çok çok iyi bir insan çok memnunum falan ama işte dediğim gibi ev karanlık ve ben artık bu evde bunaldığımı farkediyorum bide artık iki oğlum var onların odaları da yok çok sorun oluyor akşmları eşim tv izlemek istiyo onlar uyuyo falan çockları odadan odaya taşımak zorumda kalıyorum .çok istiyorum taşınmak ama işte birileri ön ayak olupta ev aramaya gelmıo benle yada gelemıo bide şimdi kar kış bastırdı iyice karanlık ve ev için uygn bi zaman değil ama ben istediğimiz gibi bi ev bulunca çıkarm her halukarda bu arada bizim ev 400 tl aylık istediğim evler 500-580 arası oynuyo halıyle bende düşünmek zorunda kalıyorum şimdi sorum şu ; acaba ben mi çok abartıyorum bu karanlık kasvet olayını yoksa gerçekten psikolojımı etkılıo mu çünkü sabahtan akşama kadar ezik ezik dolaşıyorum evin içinde ve çocuklarımda aynı şekılde başka yere gidince canlanıveriyorlar çok şaşırıyorum bide halıflex ya çok toz topluyo gıcık oluyorum ayrıyeten yalıtım yok en çok 380 tl verdik geçen sene siz söyleyin hanımlar ben şükürsüzlük mü ediyorum acaba çok kararsız kalıorum bu durumdan ama pencereden gelen geçen nediren de olsa evi görüyo ve asla yaptığım temizlik belli olmuo belki de en çok canımı sıkan bu cevaplarınız benm için çok önemli hanımlar iki satirda olsa yazın ltfn