• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu ruh halimin sebebi evim mi?

Canim aylik ufak tefek harcamlardan azicik kissan yeni kiranin farkini kapatirsin zamanla butcen o kirayi odemeyede endeksli olur zaten ama gecen gunler geri gelmiyor uc gunluk dunyada yuz milyon icin bunalmaya degmez, hepsi elin kesesine gidiyo zaten o yuzden daha iyisinde otur yoksa eski yipranmis bir evde is yapmak esittir suya yazi yazmak··· sevgiler canim

renkler ve mekanların insan psikolojisi üzerinde etkisi vardır zaten. Tedbili mekanda ferahlık vardır derler.. Yani, hani kendine uygun ev bulamazsan eğer, belli zamanlarda evin içindeki eşyaların yerini değiştirmek, huzur veren tablolar asmak, perde rengini, halıyı değiştirmek, karanlık olduğu için bol aydınlatma türü aksesuarlar v.b...mekanı değiştirmek,yenilemek bile insan üzerindeki olmusuz etkileri gidermekte faydalıdır.

Son düzenleme:
Kendini bu yüzden üzme kiracısında. Zaten şu kiraya verilen paraya içim gidiyor
Bende 650 tl veriyorum Düşünki sabah çıkıp akşam geliyorum.
Benimde evde sıkıldıgım bunaldıgım oluyor.
Ona yorma,hepimizin birşeyleri eksik.
Önemli olan huzurlu olman.

Mrb cnm cok haklisin evin karanlik olmasi cok etkiliyo ruh halini. Benimde yeni evliyken oturma odamin perdesini koyu kahve almislar, parkelerim koyu kahve, halilarim koyu renk ve pencerelerim siyah camdi düşün yani.. icim bunalirdi bana gelen erkenden kalkardi evimde 3.kat normalde karanlık olmamasi gerekliydi.. bende komsuya gider icim ferahlardi eve gelir hüzün çökerirdi icime sonra kalktim perdelerimi değiştim beyaz parlak aldim, kapilarimi ve halilarimi degistim acik renk yaptirdim şimdidd parkelerimi degistiricem acik yapicam ve inanin psikolajim duzeldi tavsiye ederim ya evi ya esyalari degisin

Back
X