Bu resmi çizen kişinin fobisi ne? kimse bulamamış

bence göl su deniz gibi birşey tüm cisimler kalktığında kar kalır oda akan bir suya benziyor sanki :26::26:

yalnızlık.........................

bence kocaman bı boşluk olur. ama kar bembeyaz degıl o yuzden bıraz yalnızlık bıraz gecen gıden zaman cunku akıyor gıbı:) bıraz huzun cunku gece gıbı vs vs vs :)

yazılanları okuyamadım resmi de göremedim ama benim aklıma yükseklik fobisi geldi

atların ayaklarına odaklanınca garip bi görüntü oluşuyor, sanki pençe gibi, ya da örümcek bacakları gibi. bunlarla alakalı bi sey olabilir. ama cevap sadece profesordeyse doğru cevabı bulsak bile profesör görmediğine göre, 2007 yılında açılmış topic, 6 sene geçmiş cevap yok, bu paradoks 2037ye kadar filan rahat gider =)

benimde aklıma çok şey geldi yükseklik fobisi yalnız kalma fobisi ve karanlık fobisi :26:

resme tekrar baktım, o at ayakları resmin bütününe bakınca el gibi görünüyor, yani topraktan çıkan eller gibi. zombilerden korkuyor olabilir mi hastamız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…