Bu resmi çizen kişinin fobisi ne? kimse bulamamış

misty

Guru
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2006
1.544
29
318
54
resimdh9.png

Bir akıl hastası, bu resmi yapmış.Resim oldukça ünlü, ama nedeni ne yapanın akıl hastası olması, ne de nadir bir hastalığa yakalanmış olması.Resmi yapanın bir fobisi var, psikiyatri profesörü onlara bu resmi gösteriyor; dikkatlice bakmalarını, resimde hastanın fobisinin ne olduğuyla ilgili bir işaret olduğunu, bunu bulmalarını söylüyor. Verdiği ipucu da şu: "Ayrıntılara takılmayın, resmin bütününü görmeye çalışın. Eğer tüm cisimler kaldırılırsa resim neye benzer, onu düşünün."

Profesörün dediğine göre cevaba yaklaşanlar varmış, ama bulan daha yokmuş

tüm cisimler kalkarsa sadece bosluk kalirCADIARZUCADIARZUheralde.

Peki bu sorunun cevabını bulanda akıl hastası diyebilir miyizCADIARZU

Onun gibi düşünmek gerekCADIARZU

bütün objeler kalkınca renk olarak beyaz kalıyor :kahve: fobisi beyaz olabilirmi fisfisfis

bu profesör kimmiş , pek merak ettim yakında olsa verilen cevapları CADIARZU

herhalde hasta sokakta çok yatmış hastaneye gitmeden önce ısssız soğuk karanlık sokaklarda yanlız olmaktan korkuyor olabilir....

ya böyle bşey olamaz ne kadar tatlı ben kedi hastasıyım olsa yanımda yerdim şimdi onu hih buruna bak gözlere ellere bak her yerini ısırırım valla onun aşşşşkkkkkııımmmmm

ya böyle bşey olamaz ne kadar tatlı ben kedi hastasıyım olsa yanımda yerdim şimdi onu hih buruna bak gözlere ellere bak her yerini ısırırım valla onun aşşşşkkkkkııımmmmm

sen resimleri karıştırdın sanırsam fisfisfis yazının üstündeki resme yorum yapıcaksın :1rolleyes:

benim gördüğümde objeler kalkınca sanki yüksek,karla kaplı bir dağın tepesi..yüksekte ve yalnızsın..havada karanlık...anneeeeee ben delimiyim :1shok:

Back