• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bu renkten nasıl kurtulabilirim ACİL

comebaby

tek yumuta ikizlerim
Kayıtlı Üye
29 Mart 2007
1.226
6
116
İstanbul
arkadaşlar 15 gün önce tanımadığım bir kuaföre gidip saçlarımı boyattım ve sonuç hüsran
artık kararımı verdim kendim boyayacağım
sizlerden yardım bekliyorum bu boyadan ne şekilde kurtulabilirim bana hangi renkler gider
2jahh8x.jpg

beyaz sabunla yıkayınca çabuk akıyormuş renk.ama benim gibi bekleyemeyen biriysen palettenin yoğun açıcısı var ben bayramdan 2 gün önce yaptım 25 dk bekledim saçımın rengi açıldı sonra kumrala boyadım

aslında benimde aklımda var ama çok yıprattığını yazmış arkadaşlar saçlarımda şu aralar çok dökülüyor cesaret edemiyorum

benimde saçlarım çok ince ama koyu kahveden artık çok sıkılmıştım .bide beyazlarım çok mecburen açtım rengini 1 kaç ay sonra röfle düşünüyorum

beyaz tenli olduğun için her renk gider tenine
koyu yapacaksanız koyu kumral kapatır
şarap kızılda güzel olur saçınızın üstüne
sarıya doğru dönecekseniz açıcı kullanmanız gerekecek ama saç yıpranır

bal köpüğü yapabilmem için ilk önce hangi renge dönüştürmeliyim fikriniz varmı açaaba formda okuduğuma göre yanlış anlamışsam önce küllü kumrala boyamam gerekiyormuş
direk boyasam saçma sapan bir renkmi çıkar açaba

bal köpüğü içinde saçın açılması gerekir bal köpüğü boya koyu düşüyor kutu üzerindeki renk olmuyor ama aldığınız açıcının volmünü yüksek istersiniz belki olur

aaa ben açıcı kullanmak istemiyorum ama
açıcı kullanmadan bu renge küllü kumral boyayarak ulaşamazmıyım yani önce küllü kumrala boyayıp sonra bal köpüğüne gecmeyi planlamıştım

arkadaşlar benim saçlarım şu an bu renk oldu yani yıkadıkca rengi bu renge döndü sizce bana giden bir renkmi
21en79k.jpg

merhaba, saçınızın son rengi güzel olmuş ikinci fotodaki renk size yakışmış görünüyor. Ayrıca beyaz tenli olduğunuz için saç rengi konusunda çok şanlısınız tüm renklerin size yakışacağını düşünüyorum. Özellikle kızıl ve kahve tonlarını beyaz tenlilere çok yakıştırıyorum çok net bir görüntü oluyor bence..Açık renkler de yakışır fakat açık renge boyayınca makyaj yapmak gerek (beyaz tenliler için özellikle ) koyu renkteki gibi yüzü canlı göstermez..bir de saçınızı açık bir renge boyamadan önce küllü kumrala boyasam demişsiniz. Küllü kumral boyaların özelliği saçtaki kızıllığı almasıdır sadece. Saç açıcı kullanmadan açık bir renk elde etmek zor ,çok zaman alır.. Açıcı kullanmadan sarıya boyarsanız saçınızın rengi ancak 1-2 ton açılır ve renk 2. 3. boyamada oturur..

yorumlar için teşekürler bende bakır tonlarında kalmaya karar verdim şu an için örneğin tarçın bakırı gibi

bence çok da kötü değil fönle düzleştiriciyle güzel bile durabilirzemuszemus

Back