Saç Rengi ve Saç Boyama Bu renkten kurtulmam lazımm :/ (resimli)

küllü boya bu renk kırmızı tonda işe yaramaz

küllü boya; ancak doğal saç rengi koyu iken ,saçını açmak isteyenin saçında oluşan bakır kızıl ton nötrlemek için kullanılır

bence, voila 7.8 e bi bak, örter diye düşünüyorum

kötü de olmamış ayrıca saçınız...

çokça bakm yapın, zeytinyagı filan sürün banyodan 30 dk önce, 2-3 şampuanla çıkıyor saçta kalmaz

istediğine yine de yakın olmuş,gideri var yani rengin,güzel canım beğendim...akınca tekrar aynı renge boyanırsa olur..
aman sakın siyaha boyayayım deme,sakın..

Tatlım bu aksam birde koyu kahve süreceğim evde kendi basıma bakalım nasıl olucak kuaför sürmez sanırım cok işlem gördü boya vurmaz

Tatlım bu aksam birde koyu kahve süreceğim evde kendi basıma bakalım nasıl olucak kuaför sürmez sanırım cok işlem gördü boya vurmaz

canımm kurcalama şimdiii..boyanalı 24 saat olmamış...
3 gün içinde saçına kaç kez boya oldu, 1 hafta geçsin en azından..

canım siyah istemiyorum demişsin koyu kahve koyu kestane gibi renkler simsiyah yapar saçı..ben çok kullandım mavi siyahla arasınnda hafif bi yansıma farkı var....şimdiki boyan az akınca tekrar sadece küllü kahve boya kendin syosta var 1 .boyada epey sonuç alırsın 2 de kalmaz kızılın sanıyorum ..sakın koyu boyama siyah istemiyorsan..

O zaman acik kahve olmazmı ? Kahve tonları falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…