• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bu renkten kurtulmam lazımm :/ (resimli)

Skrillex

dυвѕтep
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2012
60
0
16
İstanbul
Ben aptal kuaförüme hafif kızıl bir renk istiyorum dedim anladım seni ben kendini bana bırak çok güzel olacaksın dedi saçlarım açıldı ve sonuç bu ! kızlar kaç gündür ağlıyorum en son bağırdım çağırdım bu ne ya dedim herkes çok güzel çok güzel diye geçiştirdi. Saçlarım açılıp işlem uygulandığı içinde 3. boya vurursam saçlarım ve kafam çok kötü olurmuş o yüzden başka bir gün gel dedi. Benim bu renkten kurtulmam lazım kızlar ne yapmam lazım. Hangi rengi önerirsiniz :/ Yalvarırım acil yardım edin bana. Ağlamaktan gözlerim şişti artık. Sanırım tekrar koyu kahveye dönmek istiyorum ben yada kumral tonlarına işte :/ Çok büyük bir hata yaptım :43: $IMG_2401.jpg

Son düzenleme:
kumral kapatmayabilir,kahve de koyu kaçmaz mı?ama kapatır sanırım..
fakat birkaç hafta içinde akıp, alttan kızıllar hafif çıkar gibi geliyor, ama çıkınca yine kahveye boyarsan oturur..
kaç gün oldu boyatalı..en iyisi 10-15 gün bekle, yine git aynı kuaföre koyu renkle düzeltsin..

kumral kapatmayabilir,kahve de koyu kaçmaz mı?ama kapatır sanırım..
fakat birkaç hafta içinde akıp, alttan kızıllar hafif çıkar gibi geliyor, ama çıkınca yine kahveye boyarsan oturur..
kaç gün oldu boyatalı..en iyisi 10-15 gün bekle, yine git aynı kuaföre koyu renkle düzeltsin..

Cuma boyattım işte. Ama pazartesiye kadar bu renkten kurtulmam lazım :/ Nasıl yaparım bilmiyorum. Küllü renkler kapatır diyorlar ama bu renkte açık, garip kapatmaz sanırım. Nasıl yapıcam bilmiyorum hiç :43:

2 gün olmuş, biraz saçın dinlensin..acele etme
küllü renkler kızılı kapatırda, bunu kapatacak hazırboyalardan küllü bir renk yok bildiğim kadarıyla
yalnız neva color da 5,1 küllü kahve var diye hatırlıyorum

Bende senin gibi kuaför faciası yaşadım arkadaşım aradan belli bi zaman geçtikten sonra kahveye boyadım :( bende çok ağladım geceleri sıkıntıdan uyuyamadım :( ben evde saçlarıma yoğun bakım uyguladım Allahtan hiç yanmadı bol bol bakım yapmalısın canım sonra boyayabilirsin kolay gelsin...

2 gün olmuş, biraz saçın dinlensin..acele etme
küllü renkler kızılı kapatırda, bunu kapatacak hazırboyalardan küllü bir renk yok bildiğim kadarıyla
yalnız neva color da 5,1 küllü kahve var diye hatırlıyorum

Şimdi ne renge boyatabilirim ki ben :/ Koyu kahve falan vursam olur mu ki ?

bulabilirsen dediğim boyayı al.bulamazsan da yine herhangi bir markanın 5 numarasını al..
tekrar açma işlemi yapmayacağın için normal boya yıpranma falan yapmaz şu anda..bence boyayabilirsin
boyarsan haber ver son durumunu

bulabilirsen dediğim boyayı al.bulamazsan da yine herhangi bir markanın 5 numarasını al..
tekrar açma işlemi yapmayacağın için normal boya yıpranma falan yapmaz şu anda..bence boyayabilirsin
boyarsan haber ver son durumunu

Şimdi kuaföre gidicem işte konuşucam bakalım ne yapabiliriz. Son durumu atarım buraya. Hadi bakalım umarım kapatabilirim bu rengi :43:

Bende senin gibi kuaför faciası yaşadım arkadaşım aradan belli bi zaman geçtikten sonra kahveye boyadım :( bende çok ağladım geceleri sıkıntıdan uyuyamadım :( ben evde saçlarıma yoğun bakım uyguladım Allahtan hiç yanmadı bol bol bakım yapmalısın canım sonra boyayabilirsin kolay gelsin...

Canım benim zamanım yok işte :43: ne yapıcam çok kararsızım bir yandan korkuyorum dışarı çıkamıyorum ya bu renk yüzünden. Herkes beğendi çok güzel çok diye geçiştirdi ama yok, ben memnun değilim. Bakım ürünleri alıcam bu saç düzelecek gibi değil. Yandılar sertleştiler. Onu nasıl gideririm hiç bilmiyorum zaten. Teşekkür ederim :25:

Son düzenleme:
sen yine bakım ürünleri al.sana çok basit bir de öneri yıkama sonrası normal saçkremini saçında 20 dk beklet, sonra durula..
bu işlemi 2 günde bir yaparsan 1 hafta içinde yumuşarlar..

sen yine bakım ürünleri al.sana çok basit bir de öneri yıkama sonrası normal saçkremini saçında 20 dk beklet, sonra durula..
bu işlemi 2 günde bir yaparsan 1 hafta içinde yumuşarlar..

Teşekkür ederimm, bana çok yardımcı oldun :) Küllü kahveyi soracağım o aklıma yattı büyük ihtimal ona boyatacağım

Teşekkür ederimm, bana çok yardımcı oldun :) Küllü kahveyi soracağım o aklıma yattı büyük ihtimal ona boyatacağım

rica ederim canım..benzer sorunu bende yaşamıştım kendimden biliyorum..kumral istediğim saçı kızıla yakın karamel yapmışlardı:51:

Canım yanıklardan kurtulmanın tek yolu yanıkları kestirmek saçlarımız çok değerli ben birdaha kuaförlere güvenmicem mahvetmişlerdi upuzun saçlarımı resmen iki renk olmuştu :( seninki yine tek renk bu yüzden rahat ol :)

saçını rengine tam anlamıyla bayıldım çok güzel ama zevk meselesi sen sevmediysen değiştireceksin tabii küllüler kapatır ancak ilk seferde olmaz hemen morelini bozma tutmazsa bikaç gün daha bekle tekrar boya kapatıyor. benimde saçlarım kızıldı bu şekilde kapattım

Renk çok hoş aslında. Fazla mı iddialı geldi, ten renginize mi yakışmadı ?

rica ederim canım..benzer sorunu bende yaşamıştım kendimden biliyorum..kumral istediğim saçı kızıla yakın karamel yapmışlardı:51:

Dediğin gibi boyattım tatlım kestane, küllü kahve ve yine bir koyu ton sıktı ama hatırlayamadım ismini ve böyle oldu :/morumsu bir renk oldu. Mor mu kızıl mı anlayamadım tabii :1: ama biraz koyuldu ondan mutluyum. Sadece dipler hala kızıl onun içinde bu renk akınca tekrar koyuya boyatacağım. Bunun tek çaresi siyaha boyatmak gerekiyor dedi kuaför ama ben siyahı kaldıramazdım yani bana göre değil. O yüzden bakalım bu boya akana kadar böyle takılacağız :) $IMG_2409.JPG

Dediğin gibi boyattım tatlım kestane, küllü kahve ve yine bir koyu ton sıktı ama hatırlayamadım ismini ve böyle oldu :/morumsu bir renk oldu. Mor mu kızıl mı anlayamadım tabii :1: ama biraz koyuldu ondan mutluyum. Sadece dipler hala kızıl onun içinde bu renk akınca tekrar koyuya boyatacağım. Bunun tek çaresi siyaha boyatmak gerekiyor dedi kuaför ama ben siyahı kaldıramazdım yani bana göre değil. O yüzden bakalım bu boya akana kadar böyle takılacağız :) Eki Görüntüle 635236

istediğine yine de yakın olmuş,gideri var yani rengin,güzel canım beğendim...akınca tekrar aynı renge boyanırsa olur..
aman sakın siyaha boyayayım deme,sakın..

Back