ya kızlar avondan 2 ayrı ruj siparişi verdim ama yok yok yok bu kırmızı gibi değil, bana hiç yakışmadılar biraz daha cart kırmızı onlar sankii.. hem esmerim de niye gitmiyo bu kırmızı ruj bana yaaa, hep görürüm esmer kızları özenirim bi bana mı yakışmıyo şu meret? söyleyin hangi marka numara bordo kırmızı?
canım avona güvenmen hata avonun hangi ruj rengi katalogtakine benziyo ki :roflol: bence istediğin kırmızı bulmak için bir kozmetik dükkanına git deneyerek al bu tür ürünlerin rengini denemeden anlayamazsın yerimseniben
kajalın böyle bir rengini almıştım şu kalem rujlardan kalıcı olanıdım .ama bana gitmedi.. sarısın olduğumdan mı ne... b u renge çok benziyordu.. hiç kullanmadan kumral bir arkadaşıma verdim onda muhteşem durdu.
Merhaba bende esmerim banada kırmızı gitmior diye düşünüordum ama flormarın selection rujunun 09 numarasını aldım ve cok memnunum senin dediğin renge cok yakın renkler var istersen flormarın sitesinden bakabilirsin
dediğim numara kırmızının cok güsel bir tonu bana cok güsel durdu denediğim kırmızıların iinde en iyisi buydu ama senin dediğin renke ccok yakın renkler var bence flormara bakmalısın
sevilla 156 numara'ya bakabilirsin rengi bu renge cok yakın.bide avon diva var bende ama bu baya eski galiba katologlarda goremiyorum bununda rengi cok yakın