Dudak Makyajı Bu renkten hangi markada var?

Dudak Bakımı (rujlar, kalemler)

gamsee

xoxo
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2007
304
4
ya kızlar avondan 2 ayrı ruj siparişi verdim ama yok yok yok bu kırmızı gibi değil, bana hiç yakışmadılar biraz daha cart kırmızı onlar sankii.. hem esmerim de niye gitmiyo bu kırmızı ruj bana yaaa, hep görürüm esmer kızları özenirim bi bana mı yakışmıyo şu meret? söyleyin hangi marka numara bordo kırmızı?
x661550716908421551ei2.jpg

canım avona güvenmen hata avonun hangi ruj rengi katalogtakine benziyo ki :roflol: bence istediğin kırmızı bulmak için bir kozmetik dükkanına git deneyerek al bu tür ürünlerin rengini denemeden anlayamazsın yerimseniben

evet aynen katılıyorum ve avonun rujları çok kötü kokuyor ben süremiyorum onları ya

katılıyorum kıslar pıtır pıtır oluyor 10 dk ya kadar rezillik:kızgın:

kajalın böyle bir rengini almıştım şu kalem rujlardan kalıcı olanıdım .ama bana gitmedi.. sarısın olduğumdan mı ne... b u renge çok benziyordu.. hiç kullanmadan kumral bir arkadaşıma verdim onda muhteşem durdu.

rihanna güzel zaten ona laf yok ama ben de kendimi güzel buluyorum o yüzden burada rujun güzelliği söz konusu sırnaşık şey

Merhaba bende esmerim banada kırmızı gitmior diye düşünüordum ama flormarın selection rujunun 09 numarasını aldım ve cok memnunum senin dediğin renge cok yakın renkler var istersen flormarın sitesinden bakabilirsin

peki dediğin numara bu renk mi yoksa buna yakın renkler ayrıca var mı?

dediğim numara kırmızının cok güsel bir tonu bana cok güsel durdu denediğim kırmızıların iinde en iyisi buydu ama senin dediğin renke ccok yakın renkler var bence flormara bakmalısın

canım ben bu rengi m.a.c te gördüm fiyatını soramadım...bakabilirsin.ayrıca ünlüler m.a.c marka makyaj malzemesi kullanıyor...

bence bu kırmızı değil bordo max factörde görmüşdüm ben bu renk tonmlarını bak istersen hem görerek almış olursun testırdan denersin en azından

sevilla 156 numara'ya bakabilirsin rengi bu renge cok yakın.bide avon diva var bende ama bu baya eski galiba katologlarda goremiyorum bununda rengi cok yakın

bitanem garbininin lip&eye express die bi ürünü var kalem şeklinde 111 numara harikaaa bi renk çok da ucuz 1.5 a almıştım kesinlikle almalısın

İyide resimdeki ruj tek kat değilki, ruj ve üstünde parlatıcı var. Parlatıcı da rujun rengini değiştirir her zaman, açar rengi.

X