• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bu renklerin hepsini denedim sizce hangisi daha güzel ?

keşke yüzünü kapamasaydın resimlerde çnkü şuan baktığımda tüm saçlar güzel gözüküo ama sana en uygununu seçemiorm

ay hepsi çok hoş valla
ama 1 tane söylemem gerekirse 6 numara diyorum soldan sağa doğru saydım kafamçokkarıştı

24 ve 7 güzel ama yüzün kapalı oldugu için sana hangisi yakısır anlamadım onlar ne renk söler misin evde mi boyadın kızıllar ı

ya sçını çarpıcı bakıra boyadım demişsin başka bi topikte . ben baktım sanki kutudaki çok koyu gibi koleston mu bu.bide ben bakırda n önce kolestonun bu yeni çoıkan uzman renkler varya vahşi kızıla boyadım 1 haftada renk aktı kızılsdan eser kalmadı .ama paleete akmıyo hiç sen koleston mu boyadın akıyor mu başka bu renk foton varsa koysana bakalım bend ebakır boyuyorum tarcın bakıra seciyorum ama istediğim tonu bulamadım daha

ya sçını çarpıcı bakıra boyadım demişsin başka bi topikte . ben baktım sanki kutudaki çok koyu gibi koleston mu bu.bide ben bakırda n önce kolestonun bu yeni çoıkan uzman renkler varya vahşi kızıla boyadım 1 haftada renk aktı kızılsdan eser kalmadı .ama paleete akmıyo hiç sen koleston mu boyadın akıyor mu başka bu renk foton varsa koysana bakalım bend ebakır boyuyorum tarcın bakıra seciyorum ama istediğim tonu bulamadım daha

Sarının üstüne boyadım koleston çarpıcı bakırı canım ama ilk boyadığımda olmadı ikincisinde böyle oldu. Çabuk akıyo evet dün yıkadım renk uçtu gibi biraz. Bu renk aktıktan sonra palette tarçın bakıra geçmeyi düşünüyorum.

Canım resmi koydum ama flashdan kaynaklanan bi parlaklık var saçta normalde bu kadar bariz parlamıyo hiç bi saç doğrusunu söylemek gerekirse
http://i36.tinypic.com/20uwfo4.jpg

rengiyle ve modeliyle de 1.resimi beğendim.hihoyyyt
birde canlı sarı olanı 2 numarıyı
1,2,5 ve 7 diyorum ben ;)

Son düzenleyen: Moderatör:
Back