• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bu renk yapsam yakışırmı acaba kızlar banada?

fatoscelik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
50
0
86
İstanbul
bu benım kendı sac rengım acık renk ucları zaten
$Resim 102.jpg $216230_10150162670457528_837487527_6766045_7481101_n.jpg
buda istediğim renk internetten buldum çok hosuma gitti.ne dersiniz:49::49::49::49:
$ebru_destan1_4657.jpg

Tanrı dunyayı yarattı ve harıka oldu ama bişey eksık dedi
sonra erkeği yaratı ahh evet çok guzel dedi ama bişey eksık dedi
ve sonra kadını yarattı tam bişey eksık dicekken dedkı aman oda makyaj yapar dedı...el mahkum yapıcam :40::40:

siyahtı benım saçlarım bı yıldır ugrasıyorum istediğim renk için ya..bu renktı
Eki Görüntüle 178523
o zaman napıyoruz sacımızı bir daha siyaha boyamıyoruz:) kestane olur koyu kahve olur ama siyah olmuo bir daha açık renge dönemiyorsun saclar mahvoluyor:27: ama ömr boyu ya da cok uzun süre siyah kullancm dersen siyah cok güzel renk tbi fakaat bnim gibi sıkılgan biriysen siyahtn uzak dur derim tüm arkadaslara burdan :)) :7:

o zaman napıyoruz sacımızı bir daha siyaha boyamıyoruz:) kestane olur koyu kahve olur ama siyah olmuo bir daha açık renge dönemiyorsun saclar mahvoluyor:27: ama ömr boyu ya da cok uzun süre siyah kullancm dersen siyah cok güzel renk tbi fakaat bnim gibi sıkılgan biriysen siyahtn uzak dur derim tüm arkadaslara burdan :)) :7:

:62::62::62:aynen canım benım tamam yakısıyo ama zor bı renk sıyah dönmek zor 4 yıl kullandım ben yakısıyodu ama öhhhh geldi banada saclarımı kackez actırdım.ama degdı gıbı ya artık :65::65:

:62::62::62:aynen canım benım tamam yakısıyo ama zor bı renk sıyah dönmek zor 4 yıl kullandım ben yakısıyodu ama öhhhh geldi banada saclarımı kackez actırdım.ama degdı gıbı ya artık :65::65:
siyahın bir de sert br ifadesi var :27: bu renk cok daha yakıacak sana hem yaz da geliyor acık renk güzel olurr :66: :66:

Back