- Konu Sahibi fatoscelik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hemide cok yakisir derim ben...
bence de yakışır canım
resimleri bekleriz :)
kendi saçınızda çok güzel ama buda yakışır zaten size yakışmıcak pek renk düşünemiyorum hepside güzel olurbu benım kendı sac rengım acık renk ucları zaten
Eki Görüntüle 178457 Eki Görüntüle 178459
buda istediğim renk internetten buldum çok hosuma gitti.ne dersiniz
Eki Görüntüle 178468
kendi saçınızda çok güzel ama buda yakışır zaten size yakışmıcak pek renk düşünemiyorum hepside güzel olur
o zaman napıyoruz sacımızı bir daha siyaha boyamıyoruz:) kestane olur koyu kahve olur ama siyah olmuo bir daha açık renge dönemiyorsun saclar mahvoluyor ama ömr boyu ya da cok uzun süre siyah kullancm dersen siyah cok güzel renk tbi fakaat bnim gibi sıkılgan biriysen siyahtn uzak dur derim tüm arkadaslara burdan :))siyahtı benım saçlarım bı yıldır ugrasıyorum istediğim renk için ya..bu renktı
Eki Görüntüle 178523
o zaman napıyoruz sacımızı bir daha siyaha boyamıyoruz:) kestane olur koyu kahve olur ama siyah olmuo bir daha açık renge dönemiyorsun saclar mahvoluyor ama ömr boyu ya da cok uzun süre siyah kullancm dersen siyah cok güzel renk tbi fakaat bnim gibi sıkılgan biriysen siyahtn uzak dur derim tüm arkadaslara burdan :))
siyahın bir de sert br ifadesi var bu renk cok daha yakıacak sana hem yaz da geliyor acık renk güzel olurraynen canım benım tamam yakısıyo ama zor bı renk sıyah dönmek zor 4 yıl kullandım ben yakısıyodu ama öhhhh geldi banada saclarımı kackez actırdım.ama degdı gıbı ya artık
siyahın bir de sert br ifadesi var bu renk cok daha yakıacak sana hem yaz da geliyor acık renk güzel olurr
bu benım kendı sac rengım acık renk ucları zaten
Eki Görüntüle 178457 Eki Görüntüle 178459
buda istediğim renk internetten buldum çok hosuma gitti.ne dersiniz
Eki Görüntüle 178468