Saç Rengi ve Saç Boyama Bu renk tonunu bilen varmı acaba???

ben bu renk kullanıyorum. koleston 8/0 canım. ama bnm kendi saç rengimde açık kumral. kendi saç rengine göre boyuyo kuaför koyuysa saç rengin.

tutar bence fazla ton farkı yok. 2-3 ton farkı var gibi. googledan baktım loreal viyana kumralına. dene bakalım. koleston 8/0. beenmzsen eski rengine dönmek kolay olur ikiside sarı tonlarııı.

tutar bence fazla ton farkı yok. 2-3 ton farkı var gibi. googledan baktım loreal viyana kumralına. dene bakalım. koleston 8/0. beenmzsen eski rengine dönmek kolay olur ikiside sarı tonlarııı.

Evet yakın tonlar bende baktım koleston 8.0'a
Bende zaten çok açık sarı istemiyorum

ilk koyduğun fotodaki saç renginin dip kısımları mat soğuk bir renk gibi gözüküyor
yani kumral tonları
uç kısımları da sarı ve aralarda ona geçiş yapan yumuşak bir karamel tonu gibi duruyor

ilk koyduğun fotodaki saç renginin dip kısımları mat soğuk bir renk gibi gözüküyor
yani kumral tonları
uç kısımları da sarı ve aralarda ona geçiş yapan yumuşak bir karamel tonu gibi duruyor

Üç renk mi var yaniii
Ben zaten sadece sarı tonunun rengini merak ediyorum
Benim saç rengim kumral aralara o tonlarda balyaj attırmak istiyorum

hmmm onu bilmiyorum cnm balyaj yapmadm hç kendme normalde yapan oluyo kendine. ama balyajın boyası ayrı diye biliyorum. balyaj boyası aldıında içinde yazıyodur nasıl yapldığı. bncede kuaföre gt hç uğraşma. balyaj braz zor iş kendine yapmak.

Bende zaten kuaförde düşünüyorum
İnşallah istediğim sarı tonunu tutturabilirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…