Saç Rengi ve Saç Boyama Bu renk tam olarak ne renk ve sizce üstüne ne renk boyanınca güzel durur??

cvp gelesiye kdr güncellicem sanırım..

inanmıyorum koca bi gün geçti halamı yk cvp veren?? ohaoldumsmile

cnm saçının rengi koyduğun iki resimd birbirinden çok farklı. ik resimdeki gibiyse bakır kumral gibi duruyo onda bal köpüğü hoş durmaz ama ikinci gibiyse aralarda 4-5 paket bal köpüğü güzel olur yapay durmaz bence..

öncelikle cvp verdğn için tşkler opuyorumnanaktan evet bakırlık var saçmda doğrusu ama asıl rengi ikinci fotodaki gibi gün ışığında..

öncelikle cvp verdğn için tşkler opuyorumnanaktan evet bakırlık var saçmda doğrusu ama asıl rengi ikinci fotodaki gibi gün ışığında..

rica ederim cnm bakırlık çok yoğun olmadığı sürece sorun olcağnı sanmıyorum ikinci resmde saç renqini çok beğendim tenin de esmer değil anladığım kdryla, yani bal köpüğü yakışır yerimseniben

çokk kararsızm aslnda ya.. acaba bakır tonlarndamı devam etsem yksa açtırsammı bilemiyorum :sinifsinif:

çokk kararsızm aslnda ya.. acaba bakır tonlarndamı devam etsem yksa açtırsammı bilemiyorum :sinifsinif:

=) en kötüsü de bu kararsızlık bende de hep oluyo bu haller saçımın her boyanma zamanı qeldiğnde=) kahwe köpüğü de çok hoş bu arada düşünürsen

evet onu da düşündm ama çok turunculuk var diyolar cesaret edemiyorum açıkçası ışıkta bide tupturuncu durursa sinir olurum bn hmen kapatırım yani

ayy yok iştee bn dayanamıyorum öle parladımıı :))

sonbahar geldi saçla koyultmak lazım:) bu sene en moda renkler , kızıl kahveler ve çikolata kahvelerıymıs.ben kahve tonları derim canım:lepi:

karamel saç üstüne bal köpüğü röfle attrdm nihayet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…