Saç Rengi ve Saç Boyama Bu renk tam olarak ne renk ve sizce üstüne ne renk boyanınca güzel durur??

Carmen_

I’m waiting for the miracle 💫
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2010
4.982
4.795
373
evt cevaplarınızı bekliyorm

Eklentiler

• $685686.jpg
    29,6 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
yok bi kere açtrdm ztn sonra kapattırdım ama hep açık tonlara boyuyorum en son çikolata karamel yapmıştm mesela zemin açık oldğndan dolayı hoş duruyo..

tavsiyelerinizi bekliyorum ykmu başkaa?

canım bu saçın bi kısmı fındık kabuğu bi kısmı çikolata kahve bır kısmıda bakır gibi... sen içinde bakıkrlık olan bı kahveyle boyamalsınkı saçını tam olarak tutsun... bakır kahve olabılır çikolata kahve olabılır...

ışık yanılması da olabılır ama ben olsam castingin kahvelerınden brını seçerdım yada palette

evt cnm ışıkta biraz bakırlık oluyo castingi denedm bn de güzel oldu ama daha açık yapsam diyorum ne renk olabilir yoksa kahve tonlarında devammı etsem kfam karşık birazz :bbo:

dahamı açık olsun yoksa koyumu yani kahve tonlarındamı devam ediyim?? hala karar veremedim...

ya da üstüne bal köpüğü röfle attrsam birkaç paket son zmanlarda ona taktm kafayı bilmiyorumkismile

bende geçen hafta kuaförde açtırdım saçımı çikolata kahveydi bu renk tuttu baktım yok kullanamıyorum renk bakırlık çok içeriyor casting bal köpüğü boyadım çok memnun kaldım herkes saç rengimi soruyor ,casting yıpratmadığı içinde beğenmezsen rengi tekrar değiştirebilirsin .

bu saç casting çikolata karamelin açılmış hali.. haklısın hiç ypratmıyo casting çok iyi.. bide bal köpüğünü denesem nasl olur acaba castingin iyimi olur dersin?

aslnda ben yanlış foto seçtm ya alakası yk şuanki saçımın bu renkle yani siz de haklısınz :) ışık yanılması çk fazla

hem nie yazıosnki bşye benzetemedysen o zmn yazmayıver yerimseniben :)

ışıktaki asıl rengi budur ark.lar

bal köpüğü röfle nasl gder peki bu tonun üstüne onu çk merak ediyorum ykmu cvp vericek? tenim de koyu deil çok buğday yani..

beklemedeyim halaa.. ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…