Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaBu renk tam olarak ne renk ve sizce üstüne ne renk boyanınca güzel durur??
yok bi kere açtrdm ztn sonra kapattırdım ama hep açık tonlara boyuyorum en son çikolata karamel yapmıştm mesela zemin açık oldğndan dolayı hoş duruyo..
canım bu saçın bi kısmı fındık kabuğu bi kısmı çikolata kahve bır kısmıda bakır gibi... sen içinde bakıkrlık olan bı kahveyle boyamalsınkı saçını tam olarak tutsun... bakır kahve olabılır çikolata kahve olabılır...
evt cnm ışıkta biraz bakırlık oluyo castingi denedm bn de güzel oldu ama daha açık yapsam diyorum ne renk olabilir yoksa kahve tonlarında devammı etsem kfam karşık birazz :bbo:
bende geçen hafta kuaförde açtırdım saçımı çikolata kahveydi bu renk tuttu baktım yok kullanamıyorum renk bakırlık çok içeriyor casting bal köpüğü boyadım çok memnun kaldım herkes saç rengimi soruyor ,casting yıpratmadığı içinde beğenmezsen rengi tekrar değiştirebilirsin .
bu saç casting çikolata karamelin açılmış hali.. haklısın hiç ypratmıyo casting çok iyi.. bide bal köpüğünü denesem nasl olur acaba castingin iyimi olur dersin?